Ismarlama bebek artık hayal değilmiş 😀 yani diyelim ki esmersiniz ama sarışın bir kızım olsun istiyorsunuz, bebeğin genetiğiyle oynanıyor ve bebek sarışın doğuyormuş. şu an yaptıran bir aile var mı bilmiyorum ama ilerde pek konuşalacak bir gelişme Bebeğiniz de hangi özellikleri istiyorsanız ısmarlar gibi yaptırabiliyormuşsunuz.
Dezavantajları ise çeşitliliği azaltması yani her doğan çocuk sarı saçlı mavi gözlü olursa ne olur? Klon gibi birbirine benzeyen bebekler ortaya çıkar 😀 benim hiç içime sinmedi ayrıca o çocuk genetiğiyle oynanırsa senden olmaz ki pek artık..
Bunu biliyorum yıllardır var ve yurt dışında uygulayan yerler var.
Hatta iki oğlandan sonra eşim kızımız olsun ve bana benzesin mavi gözlü beyaz tenli sarışın olsun diye çok istemişti ve bunun şakasını yapıp gidip yaptıralım demişti.
Ben doğru bulmuyorum. Estetiklerde olduğu gibi çeşitlilik azalıp tek tip insanlar ortalıkta dolanacak yok almayayım alınmasın bence..
100 lira daha verin cinsiyetinide değişelim dicekler yakında 🤦♀️ Ulan ben sağlıklı olsun bana benzesin kocama benzesin doğal olsun istiyorum. Bu millet allahın nasip ettiğini sollayıp kendi isteklerine göre yapmaya başladılar. Allahım akıl fikir ver yarabbim..
Ben kızım olsun isterdim aynısı cinsiyet için belirleniyorsa güzel olur :D bunun dışında hiç fark etmez kızım esmerde olabilir sarışın da kızımı her türlü severdim 🙋♀️
Valla yapılır, esmerim diye sırf boy var pos var tip var ama kimsenin umrunda değilim. Bari bizden sonra geleni esmer yapmayalım da, hayatı kararmasın çocuğun.