@bynarcos @Barış_LonelyForever
pislikler tiksiniyorum israil dolleri sizi
bebek katilleri 🤮🤮

Keşke tek sorunumuz Yenidoğan çetesi olsaydı.. Sağlık sistemi baştan sona bitik maalesef.. Bu da yetmezmiş gibi bir de yerli doktorlara mobbing uygulanıyor.. Yakınsa muayene olacak Türk doktor bulamayacağız.. Kimin emeği geçtiyse Allah cezasını versin!
En çok da bu sistemin devamı için oy verenler düşünsün ne yaptığını
Haklısın, eğitilmez bunlar..
komplo teorisyeni olmak istemiyorum ama burada olay gunluk 8bin lira sgk destegi degil bence. sebep ne olursa olsun asıl suclu doktorlara "giderlerse gitsinler" diyen sahis, donemin saglik bakani, bunu gozardi eden butun hukukcular, o hastanede calisip da beni ilgilendirmez diyen butun personeller. bu olay akp tarihinde kara bir leke olarak kalmali, hicbir zaman unutmamaliyiz, nasil ki "gaz kuyruklari vardi" diyerek kendilerinden oncesini unutturmuyorlar, biz de "öldürülen yenidogan bebekler vardi" demeliyiz
O minicik bedenlerin ahı bu dünyadada ahirettdede alevler ıcınde bıraksın bu s. refsızlerı.. Bunları aslında hapıse fılan atmıycaksın kırk yerınden kemıklerını kıracaksın dırek asit kuyusuna atıcaksın
Bunları bize teslim edin , sonra unutun. Biz bunlarla ne fanteziler yaşarız ulkece toplasanız tahmin bile edemezsiniz. Bunlar kötü olan her şeyi hak ediyorlar.
Cevap
6Cevap
Allah B*lasını versin
Amin 🙏
Çete var :)
Fakat garip olan boyle bir duzen ve para var fakat yargılanan 2 hemşire 1 şoför 2 doktor :)
Bu hastahane sahipleri neden yok :)
Bu ülkede her zenginliğin siyasi ayagi var ve hepsi dokunulmaz :)
daha ne kadar kötü olunabilir aklım almıyor. şeytan gelsin bu insanlardan ders alsın.
Allah'ın adaleti daha büyük iyi ki ölüm var diyorum.
Zalimler icin yasasin cehennem 🙏🙏
Amin
Yenidoğan Çetesi gibi alçaklar, insanlık namına bir utançtır ve bu pisliklerin hepsi en sert şekilde yok edilmelidir!
kuzum insan değilsin zaten diri diri yakacan bu şerefsizi birde pişgin pişgin konuşmuş
Cete 2015'den beri biliniyordu, isin icinde AKP oldugu icin senelerce izlediler bir sey yapmadilar.
igrenc orrr evlatlari nefret ediyorum aq uc bes lira icin ne yaptilar lclar
Umarım müebbet alırlar
Bence bunlar gibi niceleri var... Bu daha korkunç
Gerekli cezayı almalılar.
kimseye güven kalmadı artik
Ne düşüneyim bela okumaktan bela yağıyor başımıza
Bebek katilleri derken ayıp oluyor daha hakim kararı açıklamadı
Zavallı bebekler