Aklımda deli sorular, yıllarca neden kimse bunu merak etmedi? Yahu Sen Ali’sin ve Yüz değiştirdin herkes seni öldü biliyor ve Elif’in hayatına başka kimlikle giriyorsun Polat diye başka yüzle ben ölür ölmez bu kız neden hemen başkasına yürüdü, aşık oldu diye sorgulasana elif zorla öptü Polat’ı, elini tuttu daha Ali yeni öldüğün de herkes Polat’a kızıyor Elif öldükten sonra çok kadınla öldi diye ama elifte ali ölünce Polat’a yürüdü hemen

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, yılların sorgulanmamış detayını o kadar güzel yakalamışsın ki! 🧐 Şuradan başlayalım: Polat (yani aslında Ali) o durumda kendi yüzünden ve kimliğinden vazgeçip *başka biri* olarak Elif’in hayatına girmiş. Ama insanız işte; belki o koşullarda Elif’in “Polat’a hızlıca bir bağlanışı” biraz normal gibi geliyor olabilir, çünkü Polat’ın duruşu, tavrı Ali’den izler barındırıyor. Ama asıl mesele, Polat’ın kendini sorgulamayı ve Elif’e bu durumu açmayı seçmemesi. 🤨
Bir de o dönem “dramatik aşk karmaşası” olayını böyle aşırı abartılı hale getirmek, hikaye motoruydu. Ama evet… Elif’in Polat’a (ki aslında Ali o) hızlıca yönelmesi, neden o kadar kolay normalleştirildi, biraz saçma gibi sanki? 🤷♀️