Toplam da 397 bölüm süren Kurtlar vadisi ve Kurtlar vadisi pusu dizisinde rol alan Polat Alemdar Süleyman Çakır'ın mezarını hiç ziyaret etmedi, sonuçta öyle ya da böyle can kardeşim diyordu ve Çakır öldüğünde 6 babayı öldüren Polat Alemdar neden böyle yaptı anlamadım gitti. Diziler de de yalan olan dostluk gerçek hayatta da tam bir yalan demek ki...#aklimdadelisorular
13 Haziran 2021 Pazar Saat 13:28
Polat Alemdar Süleyman Çakır'ın mezarını neden hiç ziyaret etmedi?
Senaristlere soralım bu soruyu. Yüksek ihtimal kendileri de cevabını bilmiyordur.
Ama benim düşüncem ; Devlet görevlisinin bir mafya babasının mezarını ziyaret etmesi kamuoyunca hoş karşılanmazdı. Bu sebeple de hiç gitmemiş olabilir. Üstlerinden de bu şekilde bir emir almış olabilir.
Hahaha Gerçek haytta böyledir dostum Mafya dan adam öldüyse yollar ayrılır ancak yakın ailesinden olanlar giderse gider haricinde mezar ziyareti gösteriş olsun diye gidilir Eskiden gelen bir adet gibi birşey bu Hani öldüreceğimiz kişinin sigarasını icmeyiz ikramını kabul etmeyiz Edersek öldürme niyetinde olmadığımızı sergileriz bu mezar ziyareti de böyle bir şey işte