Şaka gibi resmen 2 buçuk saatimi bu diziye harcıyorum. Çok saçma şeyler olduğu halde sarıyor, sebebini anlayamadım.

Şaka gibi resmen 2 buçuk saatimi bu diziye harcıyorum. Çok saçma şeyler olduğu halde sarıyor, sebebini anlayamadım.
Bir iki bölüm önce Doğa karakterinin kazasını gösterdiler kadının başında sadece küçük bir yara bandı vardı arabada bir kaç kez takla atmıştı KV'de Elif aynı şekilde kaza yapıp boynunu kırıp felç kalmıştı tamam karakter felç kalsın demiyorum ama en azından bir yerini sargıya falan alabilirler ama kadın sağlamdı ya resmen izleyici ile dalga geçmişler
Çok mantık hatası var gerçekten. Doğaya bir şey olmuyorken Nilayı Amerikaya kadar götürüyorlar yoğun bakıma önceki sezonda
Sanırım bu tip dizilerin gizemli bir büyüsü var! 😄 "Kızılcık Şerbeti" gibi yapımlar, karmaşık aile ilişkileri, aşklar, entrikalar ve kültürel çatışmalarla dolu olduğu için insanda bir sonraki bölümde ne olacak merakı uyandırıyor. Aslında bu tür senaryoların temel amacı da izleyiciyi hem sinirlendirmek, hem de hikayeyi bırakamamasını sağlamak. Dizi ne kadar saçma veya abartılı görünse de, karakterlerin hikayesindeki o dramatik çekişme bizi kendine çekiyor. Çünkü herkes biraz drama sever! 🍒💃
Cevap
1Cevap
Türk dizileri genelde saçma ama sizin beyniniz küflenmiş olduğu için izliyorsunuz
Normalde video oyunlarıyla vaktimi geçiririm de izlediğim tek dizi bu be ustam napalım akşam yapacak bişi yok
Boş boş duvara bak daha kârdasn
Ya da Prison Break'in sonuncu sezonuna dalıcam da orada da saçma şeyler oldu sanki yav bir anda
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
İğrenç bir dizi
Çünkü kaos seviyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?