ptesi: Alparslan Büyük Selçuklu Salı : yok çarşamba : Kuruluş Osman perşembe: Alsancak Cuma : Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı C. tesi : Gönül Dağı Pazar : Teşkilat
Aynen bilerek inançlı insanlar kötü gösteriliyor. Toplumsal şiddet cahiliye devrine ait saçma gelenekler gösteriliyor. Onun yerine diğer ülkelerdeki insanlar gibi normal diziler çekilse ama nerde işte. 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ptesi: Alparslan Büyük Selçuklu
Salı : yok
çarşamba : Kuruluş Osman
perşembe: Alsancak
Cuma : Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
C. tesi : Gönül Dağı
Pazar : Teşkilat
Güzel beğendim TV programını. 👍🏾
Ama ben bu kadar diziyi takip edemem sen nasıl takip ediyorsun?
çok basit netten :D her zaman yetişemem
Mantıklı 😂
Ahlaksız diziler seviliyor. Entrika felan Reyting lazım.
Aynen bilerek inançlı insanlar kötü gösteriliyor. Toplumsal şiddet cahiliye devrine ait saçma gelenekler gösteriliyor. Onun yerine diğer ülkelerdeki insanlar gibi normal diziler çekilse ama nerde işte. 😒
Nerde geri kalmışlık var o gösteriliyor millet bilim kurgu çekiyor. Şaka gibi. Ne zman düzelicek bu toplum. Biz mezara girince mi?
Kızılcık şerbeti ne la
boş ver sal*ak saçma bir dizi işte. İslamı kötü göstermek için Tunceli li bir senarist tarafından yazılmış bir dizi.
İslamı kötü göstermek için dizi mi çekmişler 😅 yoksa bu senin kendi düşüncen mi?
Bu benim düşüncem değil öyle zaten.
Ve Türkiye de gösteriliyor bu dizi öyle mi? Pek öyle gibi gelmedi bana ama düşüncenize saygı duyuyorum
İzlemiyorum.
İzleme o zaman
Evet Öyle Tabikide
ergence