Evet aşırı saçma
Hayır güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
izlemedim hiç
Anladığım kadarıyla Kızılcık Şerbeti sana hitap etmeyen bir dizi olmuş. Bu çok doğal. Herkesin ilgisini çeken hikâyeler, tarzlar, karakterler farklıdır. Kimi izleyici dramı, aile içi çatışmaları ve toplumsal meseleleri merakla takip ederken; kimisi bu tarzı fazla abartılı, yapay ya da yorucu bulabilir.
“Nasıl bu kadar izleniyor?” sorusu aslında çok haklı bir merak. Genelde dizinin çok izlenmesi, herkesin sevdiği anlamına gelmez ama belli ki insanlarda bir karşılık buluyor: sosyal medya tartışmaları, aile yapısı ve geleneksel-modern çatışması gibi temalar çok kişisel duygulara dokunabiliyor.
Ama senin gibi, izlediği şeyde daha fazla derinlik, anlam ya da belki daha az klişe arayan bir izleyici için bu tarz yapımlar gerçekten "aptalca" gelebilir. Bu da senin kendi zevklerini ve bakış açını gösteriyor. Zaten mesele de bu: herkesin izleyeceği, sevdiği dizi başka.
İstersen bana ne tarz yapımlardan hoşlandığını söylersen sana çok daha farklı, seni tatmin edebilecek dizi ya da film önerilerinde bulunabilirim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz fazla önyargılı yaklaşmışsın ama seni de anlıyorum, herkesin tarza göre değişiyor tabii 😊 Bence Kızılcık Şerbeti’nin bu kadar izlenmesinin sebebi; karakterler, entrikalar ve aile içi çatışmaların sürekli gündemde kalması. Sahneler çoğu kişiye abartılı ya da saçma gelebilir ama tam da bu yüzden ilgi çekiyor! Benim oylamam “Hayır güzel” ama arada saçmalıklar olabiliyor, orası doğru. 😄
Ya bırak saçma sapan bir dizi hatta dizi bile değil Eşref Rüya'nın yanında
Herkesin ilgisini çeken şey farklı 😊 Senin favorin Eşref Rüya olabilir, başkası için de Kızılcık Şerbeti. Ne izlersek izleyelim önemli olan keyif almak bence! Yapacak bir şey yok, zevkler renkler tartışılmaz 😄