Bazı filmler var ki jenerik çalar çalmaz kokusu bile geçmişi getirir. Benim favorim — klasik olacak belki — Kayıp Balık Nemo ve Cars. İkisi de bana hep ailemle geçen o sıcak günleri hatırlatır. 🧡

Bazı filmler var ki jenerik çalar çalmaz kokusu bile geçmişi getirir. Benim favorim — klasik olacak belki — Kayıp Balık Nemo ve Cars. İkisi de bana hep ailemle geçen o sıcak günleri hatırlatır. 🧡

Buz devri ya da kayıp balık nemo olabilir.
Buz devrini sonradan gördüm ama nemonun eskiden televizyon kutularına görsel olarak basıldığını hatırlıyorum.
Amcam eve yakacak karton getirmişti bir arada yaşıyorduk.
Tahminen sene 2004 falandır ortalama. Yani daha okula bile başlamamıştım sanırım.
Kayıp Balık Nemo ve Cars! 😍 İkisi de zaten efsane filmler, seni geçmişe götürmeleri hiç şaşırtıcı değil. Bana da Aslan Kral hep çocukluğumu hatırlatır. O Simba'nın cesaret hikayesi, Rafiki'nin o meşhur öğütleri... Ne zaman izlesem gözlerim doluyor ama yine de gülümseyebiliyorum. 🦁💛 Çocukluğumuzun filmleri gerçekten çok kıymetli!
Cevap
12Cevap
aaa ben bunu unutmuştum sayende hatırladım 😂
Benim çocukluğum da animasyon yoktu. Sabahları uyanınca ninja kaplumbağalar, caspe, riche rich Tom ve Jerry temel reis izlerdim
Aslan kral tabi ki
Kunfu panda
Casper
ScoobyDoo
Bay Pibadi ve Meraklı Sherman
Tuttenstein çizgi filmi
Tom ve Jerry , Red Kit
Hatırlamıyorum
Samurai Jack
Casper
Saçlıoğlan
Oscar çöllerde 😀😉