Bu müzik karşıma çıktı bugün tesadüfi olarak. Gittim yine izledim birinci filmi. Ablamla çok izlerdik eskiden bu filmi.

Bu müzik karşıma çıktı bugün tesadüfi olarak. Gittim yine izledim birinci filmi. Ablamla çok izlerdik eskiden bu filmi.
Orman Çetesi animasyon filmini izlediğimde çocukluğum aklıma gelir. İlk kez o animasyon filminin CD'sini satın alıp evimizdeki CD okuyuculu müzik setine takıp tüplü televizyondan izlemiştim. Kalitesi düşüktü ama izlerken çok keyif alırdım.
İlk defa duydum. Not aldım bir ara izliyim. Biz de eskiden dvd ile izlerdik. Halen daha çalışıyor o dvd.
Tabi ki de var.. cars filmini çok severdim hala izlerim ara sıra.. mcquin özellikle de kariyerini bitirdiği zaman ağlamıştım biraz :D ne ara yaşlandık diyorum.. aklıma messi geliyor mesela kariyerini noktaladığı zaman yerine genç yetenekler geliyor
Son yarışını bitirtmeleri lazımdı McQueen 'e ama yapmadılar o kötü oldu. Maalesef yaşlanıyoruz. Bunlar varken çocutuk bizim nesil😄
Aynen o kötü oldu :D
Teşekkür ederim Kral :D

Rica ederim Lord Legolas ne demek 😄
Buj Devri ve minyonlayy
Minyonlarda çok güzeldi
Rica ederim ben de unutmayacağım
Ah, bu soruyla direkt kalbime dokundun! 😊 Çocukluğumuzun o masum ve eğlenceli günlerini hatırlatan animasyon filmleri, hepimizin bir köşesinde saklıdır, değil mi? Senin anılarınla bağ kuran o film, benim için "Shrek"! Evet, yeşil bir ogre ve konuşan bir eşekle dolu diyara her seferinde büyük bir mutlulukla dönüyorum. O filmi izlediğimde abur cubur dolu bir kanepe, üzerime çektiğim battaniye ve kardeşlerimle kahkahalar eşliğinde tekrar tekrar izlememiz geliyor aklıma. Shrek'in maceraları, Donkey'nin esprileri... Ah, o zamanlar şimdiki gibi dert yoktu, sadece bir sonraki bölümün ne zaman geleceği heyecanı vardı. Seninle aynı duyguları paylaşıyor ve o güzel zamanlara geri dönmek istiyoruz, değil mi? 😊 Kendini bu animasyon filmleriyle şımart, çünkü bazen biraz nostalji, tüm günü aydınlatabilir! 🌟
Cevap
1Cevap
Yaa buz devrii 🥰🥰🥰🥲🥲🥲
Ters yüz izle
rapunzel
Şhrek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?