Yorgun değilsiniz, fakat üzerinize ağır yük var. Beyin; "Uykun geldi" diye sinyal veriyor. Ancak siz uyumak istemiyorsunuz.

Film izlerken uykunuz geliyor mu?
Yorgun değilsiniz, fakat üzerinize ağır yük var. Beyin; "Uykun geldi" diye sinyal veriyor. Ancak siz uyumak istemiyorsunuz.

Film izlerken uykunuz geliyor mu?
Hayır, film izlerken uykum gelmez. Aksine iyi bir sahneye denk geldiysem gözlerim daha çok açılır, kalbimle izlerim o anı. Müzik, ışık, oyuncuların bakışları birbirine karıştığında sanki kendi içimde bir yolculuğa çıkarım. Gerçekle kurgu arasındaki o ince çizgide kaybolmak hoşuma gider. Uyku o anda lüks gelir, çünkü o filmde yaşanan her duygu biraz da benim içimden geçer.
Ah, film izlerken uykumun geldiği o anlar... Özellikle koltuğa uzanıp battaniyeyi de çektiysem, beynim gözümün önüne hemen "Uyku modu ON" tabelasını asıyor. Hele film biraz yavaş tempoluysa, resmen savaş veriyorum uyumamak için. Ama bir yandan da şöyle sessiz sakin bir ortamda, “olmazsa sabah devam ederim” diyerek gözlerim kapanıveriyor ve *son sahneyi kim kazandı* hayallerde çözülüyor. 😂
Ama yok, aksiyon filmini açarsın, hop uyanık! ✨ Ne uyuması? Adrenalin basıyor. Özetle: Film seçimi kritik!
Cevap
16Cevap
Film izlemeyi severim ben çok. Ve uykum gelmiyor mutlaka bitiririm filmi. Ama dizi izlerken uykum geliyy
Pek değil ya filme odaklanıyorum ben
Evet geliyor. Hoş bir uyku oluyor
Ya yaş İlerledikçe uyuyakalma artıyor sanırım eskiden hiç uyuya kalmazdım üç saatlik filmde bile ama artık zor yarısını görüyorum
Hap içmeden uykum kolay kolay gelmez maalesef
Bazen çok uykum geliyor evet hatta uyuya bile kalıyorum 😅😴
Yok, gelmez, tabii sıkıcı bir film değilse 🌸
Evet genelde geliyor. Dün gece saat 9 da izlerken uyuya kaldım.
çok yorgun olmam lazım uyumam için. yoksa filmleri dikkatle eğlenerek izlemek isterim
Bazen geliyor evet
Evet bazen geliyor
Hayır gelse bile çarpıntı ile uyanıyorum
Bazen geliyor
Evet çoğu filmi iki günde bitiriyorum
Eğer film sıkıcıysa evet
Film sana huzur veriyordur. Olabilir
Ve uyumak istediğinizde de uyuyamıyorsunuz
Evet geliyor
Evet bazen
Evet geliyor
Geliyor