Dramın da hakkını vermesi lazım hüngür şakır ağlamaktan burnun tıkanacak ki şöyle uyuman iyice imkansızlaşsın. Böyle gıy gıy insan bi mayışıyor tabi ajsjdkdkfkfk
Sana enteresan bir bilgi vereyim, ortamlarda satarsın. İnsanın beyin rezonans aktivite kapasitesi sadecee 40 cm kare iken, kalbinin rezonans aktivite kapasitesi ve gücü 2,6 m kare imiş.
Yani insanda en çok çevresini etkileyen ve etkileşime geçen organ bilinenin aksine ( bilinen değişebilir 😂😂) kalpmiş
Beynin aktivite kapasitesi kalpten fazla oluyo her türlü. Kalbin nesi etkileyecek çevreyi Allasen ama etkileşime geçen kısım kalp olduğu kesin. Bilinen kısmı opsiyonel ahahahajajajsjsjsksm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç yapmadığım şey değil film sarmadıysa olacak şeyler gayette ajsjdkdkd
Mahçup oldum arkadaşa.. O da tutmuş drama açmış ahshsh
Bi aksiyon açsaydı ya da bir gerilim de sıkıysa uyusaydın bakalım ahajajsjsjsjsjkdkd
Korku yine olurdu, gizem olurdu, bilim kurgu zaten üff djdjdjd
Drama sarmıyor eğer IMDb'de 8 civarı değilse
Dramın da hakkını vermesi lazım hüngür şakır ağlamaktan burnun tıkanacak ki şöyle uyuman iyice imkansızlaşsın. Böyle gıy gıy insan bi mayışıyor tabi ajsjdkdkfkfk
Salyalı sümüklü film izlemeyi hiç sevmem, sen ağla bebek ahahahah
Kalpsizz
Sana enteresan bir bilgi vereyim, ortamlarda satarsın.
İnsanın beyin rezonans aktivite kapasitesi sadecee 40 cm kare iken, kalbinin rezonans aktivite kapasitesi ve gücü 2,6 m kare imiş.
Yani insanda en çok çevresini etkileyen ve etkileşime geçen organ bilinenin aksine ( bilinen değişebilir 😂😂) kalpmiş
Beynin aktivite kapasitesi kalpten fazla oluyo her türlü. Kalbin nesi etkileyecek çevreyi Allasen ama etkileşime geçen kısım kalp olduğu kesin. Bilinen kısmı opsiyonel ahahahajajajsjsjsksm
En son okuduğum kitapta öyle demiyordu, ordan şeyettim.. Sins abiye göre ise tamâmen başka oluyor, çünkü opsiyonel shsjskzm
Hayır benim kafam nereye takıldı 40 cm kare 2,6 cm kareden büyük ya oradan çıkamıyorum şu an bunu bana bi açıkla ahajsjsjskskdkddkdkkd
40 cm ile 2,5 m demiştim oysa sjsjjs
Cm deyince opsiyonlar karıştı tâbi.. Yani düşününce akıl alır gibi değil 40 cm wısşxmaizözö
Hep senin yüzünden ben de düşünüyorum canım tuttu heralde diye ahahsjsjsjsjdjd
Canım derken ne dediğini şıp diye anlıyorsam, ben de öyleyimdir xjashaka
Ajajsjsjskskskdkd sen de az canım değilsin hani
İnan hiç az değilim, hatta bana yanlışlıkla az deme çünkü...
Shahjsjsjs
Çok olmaya başladın 😈
Sen bir de beni NŞA da gör 😎
KSŞA da gördük yeto ajskskdkdkdkd
Allasen açılımını söyle
Kızlarsoruyor şartları altında ajajajssjsjskkdkdkdkdkd
Aklıma gelmedi mi sanıyorsun, insan başka bir şey uydururdu hazır düşmüşken 😂😂
Yanıltmaca yok bam bam bam 😎
Sen barbisin, kendine gel shjajajsjs
Yorulurum katia getirir ajajsjsjsjdkd
Sen gözü bana mı diktin iyice ahshajzhz