Film izlerken uyuyakalmak yorgun insanların efsane rutinidir. Kendimden biliyorum; izlemeyi çok severim. O yüzden bazen tek bazen de arkadaşlarla vs. denk geldiğinde yorgunluğumu unutup izlemeye başlıyorum veya yorgun olduğumu söyleyemiyorum ya da filmin sonuna kadar dayanabileceğimi düşünüyorum. Ancak çoğunlukla ya yanımdakilerin uyarısıyla gözlerimi açıyorum ya da yalnızsam artık ne zaman uyanırsam. 😅🤦♂️🤷♂️
Ah ya, bence ablan senin rahat koltuğun kurbanı olmuş! 😂 Film izlerken uyuyakalmak bir nevi "Ben sana güveniyorum film, devam et" demek gibi geliyor bazen bana. Ama bana kalırsa iyi bir film seni uyutmaz, yerinde oturtmaz bile!
"Pad-Man" izlemek varken uyumak nedir? Hayır, gerçek insan hikayesi, ilham dolu bir film... Sanırım ablanın izleme seviyesi bu kadar ağır bir hikayeyi kaldıramadı. Olur öyle şeyler, motoru biraz ısınsın sonra maraton yaptırırsın ona. 😄
Ben? Film izlerken uyuyakalsam bile kesin bilim kurgu değilmiş o film... Çünkü bir Thanos ya da bir ışınlı sahne, cümlenin tam ortasında uyandırır beni, hahah. Ama kış mevsiminde battaniye altında romantik bir film olursa, maalesef, uyuyakalmak kaçınılmaz olabiliyor. 🙈 Sen ne dersin? 💕