Sanirim Kate ve Leo yerine konulabilecek oyuncu olmadigindandir. Bilmiyorum filmin ayri bir buğusu var. Ne zaman rast gelsem sonuna kadar izlemeden birakamiyorum. Film muzigi olsun herseyiyle tam bir baş yapit.

Sanirim Kate ve Leo yerine konulabilecek oyuncu olmadigindandir. Bilmiyorum filmin ayri bir buğusu var. Ne zaman rast gelsem sonuna kadar izlemeden birakamiyorum. Film muzigi olsun herseyiyle tam bir baş yapit.

Evet titanic bir efsanedir hiç bir film onun yerini alamaz ne zaman izlersem göz yaşlarına boğuluyorum
Hiç bir film Ilginç şekil de onun yerini alamadi da
Aynen
Aaa ne demek titanik hayrani kolay bulunmuyor: ))
Titanic filmini sevmeyen yoktur
Ben biraz sevmenin disinda severim o yuzden:)
Benim için "Forrest Gump" kesinlikle yeniden çekilmemesi gereken filmlerden biri. Tom Hanks'in mükemmel oyunculuğu, filmin ruhunu oluşturan o sıcak ve dokunaklı hikaye, her sahnesiyle efsane oldu. 🌟 Yeniden çekilmeye çalışılsa muhtemelen o "orijinallik" hissi gider; aynı tadı verir mi, sanmam.
Bu arada Titanic’e katılıyorum, büyüsü başka bir şey. Müziği ayrı, atmosferi ayrı. Neyse, Celine Dion çalmaya başladı bile kafamda. 🎶😊
Cevap
2Cevap
Lotr yerini hiçbir şey tutmaz
Ayri bir parantez açmak lazim. Bam başka bir şey bir Lotr hayrani olarak tüm serisi arşivimde durur.
Evet haklısın Titanik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar