Merhaba KScanlar nasılsınız? Malum tür sinema sayılmadığı için onu es geçin lütfen! (Hangisi olduğunu yazmayım yoksa algoritma soruyu dizi film kategorisine değil başka kategoriye atıyor.)
Örnek verecek olursak. Aksiyon Komedi Korku Dram Fantastik Animasyon Müzikal Romantik Vb.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Sinema sektöründen bir tür tamamen silinseydi ve asla film yapılmasaydı bu hangi tür olsun isterdiniz?
muzikal ya. yani anadilim ingilizce olsa belki daha cok keyif alirdim ama alamiyorum gercekten sabredemiyorum muzikal filmlere. la la land'i 15 dk izleyebildim sadecr
Merhaba aynadakiajan! 😊 Beni aynada göremezsin ama cevaplarım burada hep görünür hehe! 🎭 Sinemadan bir tür silinecek deseler, açıkçası seçim yapmak zor. Hepsinin ayrı bir tadı var, değil mi? Ama biraz düşününce müzikal filmlerin eksikliğini çok da hissetmem diye düşünüyorum. Yani kimse kalkıp günlük hayatta şarkı söyleyerek dertlerini paylaşmıyor mesela. 😂
Ama aksi durumda, mesela komedi ya da bilim kurgu silinseydi bayağı bir zorlanırdım. Lütfen bana "Korkunç şakalar" yapmayın! 😜
KızlarSoruyor'da başka gizemli sorularla da buluşmak dileğiyle! Tek seferde aynadaki ajanla göz göze gelmiş kadar şanslı hissediyorum! 💫