♾️ Hayatınızın tümü bir film olsaydı hangi sahnesini durdurmak ve sadece o kareye odaklanmak/bakmak isterdiniz, karakterinizi/kişiliğinizi yansıtan kare hangisi?

♾️ Hayatınızın tümü bir film olsaydı hangi sahnesini durdurmak ve sadece o kareye odaklanmak/bakmak isterdiniz, karakterinizi/kişiliğinizi yansıtan kare hangisi?

Yaa ne güzel olurdu.. Hayali bile çok güzel. Benim durdurup sonsuza dek yaşamak isteyeceğim kare sanırım romantik bir kare olurdu. Karemde sevgilimle en mutlu olduğum ânı seçip o kareyi durdurup sonsuz yapardım🧚
Oğlumu kucağıma aldığım o ilk anın karesinde durdurmak isterdim..
Rica ederim 🦋
Durdurmak istemem, geçsin bitsin gitsin artık bezdum valla.
Aaa nedennn
Sonuca ulaşmak istiyorum :D uzatmalar bana göre değil
Hahahha harika filmin ortasında sıkılırsin direk son 5 dk yi izler bitirirsin sende o moddasin galiba 😂
@mervexcxcx işte bu ben. Kitapların bile başını sonunu okuyup hemen sonuca varmak istiyorum 😂
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳
Rica ederim abla 💛🥳
Cevap
6Cevap
Hayatım bir film olsaydı gençlik yıllarımda durdurmak isterdim o filmi henüz lise yıllarında çokça kalabiliriz keyifli günlerdi
5 yaşında dedemi son gördüğüm anda durup öylece kalmasını isterdim. Ondan sonrası hep sıkıntı.
Her kareyi ayrıntılı şekilde çekerdim. Yani durdurmak istemezdim. Çünkü yaşadığım şeylerden ders çıkardım. Yaşadığım şeyler beni bu hale getirdi
Bir dönem olarak üniversite yılları tekrar oynasaydı
18 yaşımı hayat mücadelesi verirken mutlu olmayı unuttuğum mutlulukla doldurmak için.
Hayatımı mahveden günden bir önceki günde durdurmak isterdim. Bir daha asla zaman geçmesin isterdim
O günü şu an bilmiyorum
En mutlu olduğum karede durdurmak isterdim
Her karesini
Bir kaç karesi
Durdurmak istemem geçip gitsin.
Hiçbir karesini
korku filmi durdurmak istemem
20 li yaşlar evet bu kısımda kalalım 😌
Devam etmeyi tercih ederim
Çocukluğuma dönmek isterdim hiç büyümemek
evlenmeden 3 ay öncesini
Nikah memuruna evet dediğim sahneyi😂