Ben SEVEN filmi diyorum. Gerçekten hem bulundurduğu oyuncu kadrosu hem de nefis senaryosu ile film boyunca koltuğa çivileneceksiniz. İzlemeyenlere duyurulur!

Merhaba👋🌹
Koştur koştur geldim soruna💃🏻💃🏻
Huh!
Ben çok film izliyorum bayım. Hatta öyleki hergün ya da gün aşırı bir tane izliyorum diyebiliriz. E bu kadar film izleyince elbette ki aşırı hoşuma giden fazla film oluyor. Oldukça hoşuma giden tüm filmlerin şuanda aklıma gelmesi tahmin edersi ki olanaksız. Ama tabiki soruyu ilk okuduğum anda aklıma gelen birkaç film oldu. E hadi o zaman ne duruyorum.
”İzlemeyen Çok Şey Kaybeder” dediğim filmler;

Konusu;
Mahavir Singh Phogat isimli bir Hindistan vatandaşının hayat hikayesini İçeriyor. Mahavir güreş hayranı ve güreşçi bir aile babasıdır. Oğlu olmamıştır. 2 tane kızı vardır. Ancak toplumun aksine kız çocuklarına değer vermektedir. Kızlarını çok seven bu adam Küçük kızlarına da güreş öğretmeye karar verir ve Babita Kumari ile Geeta'yı güreş eğitimi alarak büyütür. Büyüdüklerinde iyi birer güreşçi olan kızlar, madalyalar kazanarak babalarının hayallerini gerçekleştirir. Aile bu süreçte sosyal baskılarla mücadele eder. Çünkü yaşadıkları toplum kalıp değer yargılarına sahiptir.

Her katında sadece iki kişinin bulunduğu ve akılalmaz katlı olan bir hapishanede yaşanılan sınıfsal ayrımları ve haksızlıkları anlatıyor film. Filmdeki ana karakter bu hapishaneye girdikten sonra bir hayatta kalma savaşına tanık oluyoruz.

Tek sebebi ise insanlar. Hapishanede dağıtılan yemekler ilk başta en üst katta olanlara veriliyor, artan yemekler ise bir alt kattakine gidiyor. Sistem bu şekilde devam ediyor. Aslında tüm katlara yetecek yemek olmasına rağmen insanların aç gözlülüğü yüzlünden en alt katta yaşayanlar açlıkla mücadele etmek zorunda kalıyor. Hatta öyle ki insanlar açlıktan ölen öteki insanları yiyorlar.

The Platform filmi kapitalist düzeni, birilerinin üzerinden geçinenleri, zengin ve yoksul arasındaki farkı, adaletsizliği ve haksızlıkları anlatmaya çalışıyor olsa da hiç sıkıcı değildi.

Konusu: Bir öğretmen bir çocuğun hayatını ne kadar değiştirebilir?
Gittiği okulda bir türlü başarılı olamadığı için ailesi ve öğretmenleri tarafından sürekli tepki gören, kendi halinde bir çocuk olan Ishaan’ın duygulandırıcı hikayesini konu alıyor. İshaan bir türlü dersleri kavrayamıyor ve tüm herkes tarafından özürlü, tembel öğrenci muamelesi görüyor.

Sürekli dışlanan ishaan içine kapanan, öfkelenen ve saldırgan davranışlar sergileyen bir cocuk haline geliyor. Babası artık oğluyla uğraşmak istemiyor ve onu bu durumun değişmesi için onu yatılı bir okula Veriyor. Burada daha da içine kapanan Ishaan, okula yeni gelen resim öğretmeni sayesinde kendini keşfetmeye başlıyor. İlk kez birinin onu anlamasıyla birlikte değişen koşullarda artık her şey daha güzel olmaya başlıyor. Aslında şımarık, tembell bir öğrenci olmadığı ortaya çıkıyor. Meğer her şeyin bir sebebi varmış.. mesele doğru soruyu sormak.

Benim izleyin bak haa dediklerim şimdilik bu kadar şekerim.. umarım keyifle okumuşsundur.
iyi seyirler🌹🍿🎞🍿🎞
aşkım bu ne <3 fırsata bunu yazsan çek almıştın şimdi gkkg
Tek bir film oneremem cunku favorim ztn 3 filmden olusuyor ama yinede sevdiklerimi paylasayim izlemeyenler varsa izlerler belki:
1. The godfather serisi ( mutlaka izlenmeli oyuncularin mukemmeligi secilen mekanlar donem her sey oyle guzel ki)

2. Leon ( ben bir basrol icin bu kadar uzuldugumu hatirlamiyorum pamuklara sarip sarilmak istedigim bir karakterdi kendisi)

3. Scarface ( al pacino var izlenmez mi)

4. Babam ve oglum ( babami aglarken gordugum tek film o yuzden yeri ayridir bende. Eger ailenizde komunist biri ve ulkucu bir dede varsa mutlaka kendinizden bir seyler bulursunuz)

5. Harry potter serisi bunu izlemeyen yoktur sanirim. Mutlaka izleyin buyulu bir dunyaya yolculuk…

6. James bond serisi ozellikle daniel craigli olanlar oyle surukleyici ki. Izlerken bende ucayim kacayim vurulayim ama ölmeyim diyosunuz.

7. Forrest gump var bide. Baslari yavas ilerlese bile mutlaka izlenmesi gereken filmlerden birisi kendisi

8. Yuzuklerin efendisinde cok geriliyordum ben nedendir bilmem ama gecen hobbit serisini izledim bu haftasonu da yuzuklerin efendisini tekrar izlicem. O yuzden hobbit ve yuzuklerin efendisi serisinin mutlaka izlenmesi gerektigini dusunuyorum.

Merhaba...
En sevdiğim Amir Khan filmi Peekay.
İzleyicisine çok şey katan, dinleri mantıklı bir çerçevede eleştiren, görmek isteyene bir çok mesaj barındıran efsane Bollywood filmi.
Canım sıkıldıkça açıp izlediğim, kahkahalar attığım ve iyi ki izlemişim dediğim nadir filmlerden.

Kesinlikle izlemelisiniz.
Sevgilerimle flora🌺
Film olarak, benim en çok sevdiğim şunlar...
(Klasik, Harry Potter başta olmak üzere...)
1) Divergent, Insurgent (Veronica Roth'un harika üçlemesinden beyaz perdeye aktarılan harika iki filmi. Ama, üçüncü çok saçmaydı. Son film zaman kaybı!)
2) Like A Boss (Iki kolej kızının gerçek arkadaşlığın ilişkilerinin ve gerçekliğin testi)
3) Space Jam (Hadi ama, hangimiz zamanında Looney Tunes sevmedik ki?)
4) Just Wright (Basketbol oyuncusu ile Queen Latifah'ın harika uyumu ve ilişkisi!)
5) Sister Act 1 ve 2 (Whoopi Goldberg'in bir "hayat kadını" hayatı yüzünden başı derde girince bir kliseye girip saklanmasını anlatan, harika bir komedi-müzikal filmi)
6) Lethal Weapon'ın 4 filmlik serisi (Danny Glover ve Mel Gibson başrolde. Iki polis, biri aile babası ve biri de psikopatın en önde gideni. Ama, bu ikili ne kadar başta zıt gibi görünse de, uyumları bir harika!)
7) Oceans Eleven/Twelve/Thirteen
Dizi olarak,
Lucifer, Fringe, Doctor House, Breaking Bad, Once Upon A Time, Charmed ve belki, Arrow
8 neydi lan neydi, ne yazacaktım lan ben diyip duruyordum.
8... Korkunç Bir Film Serisi. 😏
Korku filmleri ile dalga geçilmiş, komedi, birazcık kan ve bir tutam da saçmalığın harika uyumu!
Cevap
12Cevap
Ocean's üçlemesi
İzlememiştim bu önerdiğin filmi. Ama öneri olsun izlerim ☺️
Benim izlemeyen çok şey kaybeder diyebileceğim bir film yok maalesef. Şu ana kadar izlediğim her filme eşit fikirdeyim. Kimini daha çok sevdim, kimini ise daha az. Ama öyle aman aman diyebileceğim filmler yok.
Sadece şunu belirtmek isterim ki; Amir Khan’ın toplumsal mesajlar veren filmleri bence farkındalık oluşması açısından izlenmeli. Özellikle “Yerdeki yıldızlar” “Pekaay” filmleri toplumsal farkındalıklar açısından bence her insanın izlemesi gerek.
Çok şey kaybettirmez tabi ama farklı bakış açısı fikirleri çağrıştırabilir 👀
Leon Diyeceğim çünkü ben bu filmi çok izledim yani hani herkes diyor ya biz işte Şaban filmlerini çok seviyoruz çok istiyoruz her sahnesini ezberledik diye ben de bu filmi çok seviyorum ben de yeri çok ayrıdır ben çok severim bütün sahneleri bütün çektiklerini hepsini ezbere biliyorum ama her izlediğimde ben de psikolojik olarak bir çöküntü uyandıracak bir film çok güzel bir hikayesi filan çok güzel tabii ki bu filmi seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok hoş çünkü oradaki verilmek istenen mesajı yanlış anlayan insan çok
Yüzüklerin Efendisi
İlk izlenecek film. İzlemeden ölmemek gerek...
Departed filmi. Ülkemizde dizi olarak uyarlanan efsane filmdir. Leo ve Matt Demon'un başrolünde olduğu çok güzel bir film. Sürprizler ile dolu. Filmi izlerken tahmin ettiğiniz şeyler asla olmayacak. Senaryo sizi alıp götürüyor.
Birçok film sayabilirim ama aklıma ilk gelen kesinlikle Kuzgun.
Edgar Allan Poe seven biri olarak keyifle izlemiştim. Zeki ve farklı kişiliğinin çok güzel yansıtıldığı bir film.
12 Öfkeli Adam, Guguk Kuşu, Esaretin Bedeli sanırım. Bu arada polisiye film hastasıyım, Se7en kesinlikle izlenmeli.
Benim için şöyle:
Yeşil yol
Esaretin bedeli
Sweet november
Çok geç izledim izlemediğim zamanları kayıp olarak görüyorum.
V for vendetta bu filme aşığım. Sevginin gücü Leon ve Yeşil yol derim.
Batman Dark Knight
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi...
Popüler kültürün uşağı olacağım belki ama 12 kızgın adam demek istiyorum.
Çok eski bir film ama mutlaka izleyin arkadaşlar
Heartbreakers with Jennifer Love Hewitt
Forrest Gump
The Purge 1-5
The Boy 1-2
Testere 1-9
Ayla
Squid Game
The Platform
DİZİ;
Brooklıyn nine nine
The Good Place