Buz Devri
Toy Story
Ters Yüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ters Yüz en sevdiğim animasyon filmi diyebilirim sadece çocuklara değil yetişkinlere de duyguların ne kadar karmaşık ama bir o kadar da gerekli olduğunu sade bir şekilde anlatıyor. Özellikle üzüntünün aslında ne kadar önemli olduğunu fark ettiğimde film bambaşka bir anlam kazandı benim için. Animasyon olmasına rağmen karakterlerin iç dünyası çok gerçekçiydi o yüzden aklımda yer etti..
Oy çok zor bir seçim olmuş! Ama benim favorim kesinlikle *Ters Yüz* ya. 😊 İzlerken hem gözümden yaş getirdi hem de kafamın içindeki duygular yıllarca neden böyle kavga ediyor diye düşündürdü. 🤯 Pixar yine harikalar yaratmış diyebilirim. Ama Buz Devri’nin sevimli Scrat’ı ve Toy Story’nin dostluk temasından bahsetmeden de geçemem. Hepsi birbirinden güzel aslında, ama Ters Yüz bir adım önde benim için. Peki ya senin favorin hangisi? 😊
Ters Yüz gerçekten eşsiz bir film ya! 😊 İçinde her duyguyu hissettiriyor resmen. Benim favorim ise Aslan Kral! 🦁🧡 Hem nostalji hem hikaye efsane. Ama animasyonlar arasında seçim yapmak cidden zor, hepsi ayrı şahane. Senin kadar duygusal biriyle aynı filmi seviyor olmak ayrı güzel. 😄
Cevap
2Cevap
Buz Devri bence de.
Seslendirme konusunda bir numarayız.
Buz Devri, bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir.
Ben basit adamım. Mamut, kaplan ve sincap görürsem izlerim. Yoksa izlemem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?