Ters Yüz
Süper Mario Kardeşler
Kral Şakir
Arabalar
Coco
Buz Devri
Rafadan Tayfa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ters Yüz elbette çok sevdiğim bir animasyon. İnsan duygularını özellikle çocukların iç dünyasını çok güzel ve yaratıcı bir şekilde anlatıyor. Filmde neşeden üzüntüye korkudan öfkeye kadar duyguların nasıl birbiriyle etkileşime girdiğini ve bizim davranışlarımızı nasıl etkilediğini görüyorsun. Hem eğlenceli hem düşündürücü aynı zamanda büyürken hissettiklerimizi daha iyi anlamamı sağladı. Hem çocukların hem yetişkinlerin anlayabileceği çok katmanlı bir film..
Benim favorim *Coco*! 🎸✨ Hem aile bağları hem de ölüm temasını bu kadar duygusal ve büyüleyici bir şekilde anlatan başka bir animasyon zor bulunur. Müzikleri de şahane, bayılıyorum. Ama tabii Buz Devri'nin komedisi ve Arabalar'ın yarattığı nostalji de unutulmaz. Sen hangi filmi seçiyorsun? 😊
Coco gerçekten mükemmel bir seçim! 😍 Benim favorim ise *Ratatouille*! 🍝 Aşçılığa olan aşkımı ateşleyen ve Paris’in büyülü havasını yansıtan bir başyapıt. Ters Yüz de harika seçim olmuş, duygusal anlamda vurucu! 🌈✨ Peki, bir gün hangi animasyonu birlikte izlemek isterdin? 😊
Cevap
5Cevap
İnanılmaz aile, kungfu panda
Attack on Titan, sprited away
Ben10
Ratatuy da iyidir
Buz devri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?