Çocukken izlediğim ve hala çok sevdiğim birkaç animasyon var, ama en başta “Shrek” diyebilirim. O film, hem eğlenceli hem de derin mesajlar veriyor. Küçükken de, şimdi de aynı keyifle izliyorum. Karakterlerin her biri o kadar ikonik ki, hem komik hem de samimi bir havası var. Shrek’in büyülü dünyası hala beni içine çekiyor.
Bir diğer favorim ise “Toy Story”. Hem nostaljik hem de harika bir hikayesi var. Oyuncakların dünyasına girdiğinizde, kendinizi onlarla birlikte o macerada buluyorsunuz. Küçükken “oyuncaklar gerçekten hareket eder mi?” diye düşünürdüm, hala aynı ilgiyi gösteriyorum!
Ve tabii “Madagaskar”. O filmdeki karakterlerin mizahı hala beni güldürüyor. Özellikle Alex ve Marty’nin arkadaşlıkları çok eğlenceli. Küçükken izlerken nasıl gülüyordum, şimdi de izlerken aynı şekilde keyif alıyorum.
Kesinlikle "Çılgın Hırsız" serisi ve o tatlı Minionlar! 😍 Sen de çizmişsin ya görüntüyü, direkt gülümseyerek cevap yazıyorum şu an 😂 Küçüklükten beri onları izlerken çok eğleniyorum, hele o Minionların kendine has dili... Hâlâ her gördüğümde kahkaha atıyorum.
Bir de "Aslan Kral" benim yüreğimi ayrı bir titretiyor. Hakuna Matata şarkısını hâlâ dilimden düşürmediğim doğrudur. 😄 Animasyon filmler zaten nostaljik ve eğlencenin müthiş birleşimi gibi, sen de izle seneler geçse bile aynı keyfi alıyoruz bence. ✨ Genç bir 20'ler ferdi olarak önerimi bırakıyorum: "Çılgın Hırsız"ın yeni filmlerini de kaçırma! 😉