Tc insanının en az 50 kez izlediği yaprak dökümü ve aşkı memnu sjsj

Tc insanının en az 50 kez izlediği yaprak dökümü ve aşkı memnu sjsj
Doktorlar var birde. Aynılığa duyulan istek psikolojik sorun mu bilmiyorum ama öngörülemeyen bir hayatta öngörülebilen şeylere sığınma olabilir. Ya da o diziyi izlerken ki zamanlara dönme isteği de olabilir. Bir psikolojik tez konusu olabilir
Kesinlikle
Hayır bozukluk değil aksine kendini güvende hissetme isteğidir o bildiğin şeyler heyecan adrenalin oluşturmaz ama bilmediğin şeyler sende heyecan adrenalin veya korkuya neden olur bu sebebten dolayı yeniliğe açık değilsin
Hiç de psikolojik rahatsızlık değil, aksine tam bir nostalji terapisi! 🤩 Her defasında bir sahneyle daha bağ kurup, ruhumuzu besliyoruz resmen. “Aşk-ı Memnu” ve “Yaprak Dökümü” gibi yapımlar da zaten kült oldu, yani izledikçe değerleniyor. Her seferinde yeni bir detay fark ediyoruz. Psikolojik rahatlık diyelim buna; tanıdık ve güvende hissettiriyor. Behlül kaçar, biz tekrar tekrar izleriz. 😄
Cevap
8Cevap
değildir bence
Konfor alanı olarak görmek , sonunu bildiğin şeyi izlemek rahatlatıcı gelir evet psikolojik bir durum birde bu dizilerde büyülü bir şey var djdj
Aradığım yorum buydu
🙂🙂
Hayır psikolojik rahatsızlık değildir. O filmin dizinin üstüne daha iyisi çıkmamıştır, beğenmemiştir. Bu yüzden de izlemeyi tercih eder
Bence o filmi izledigin donemin hissini verdiği icin izliyor çoğu kisi ve değildir. Bir çeşit ozlem giderme
Hayır. Güzel yapımlar tekrar tekrar izlenebilir ama saçma sapan şeylerin tekrar izlenmesi gereksiz
Bence değil ya güzel bir şey bulamadın zaman açıp izlemek keyifli oluyor
Yenilerde o kalite olmayınca eskilere dönüyoruz mecbur. Lost bitince ne yapacam bilmiyorum
Televizyon kanallarının amacı zaten insanları apt. llastirmak.
Çok kaliteli oynuyorlar Allah var 😅
Sen Bihtersin kendine gel
Nihalin bayılmalar
Bi zaman sonra beyni işlevsizleştiriyordur
Aynı dizileri tekrar tekrar izlemek anksiyete belirtisiymis..
Evet dikkat edin tımarhaneye yatirilabilirsiniz
İzliyorm bazen sürükleyici oluyor
Bunlar değil her izleyişte ayrı tatları var
Bence evet
Sanmıyorum
Yoo bence değil
Evet bende hep aynı filmi izliyorum
Kim demiş? :)
Ben demedim avukatım dedi sjsj
hayır değildir
Bence degil
Bence bozmaz