Ne var Kurtlar Vadisi'ni defalarca izlediysem 🙄🙄🙄
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Sadece konsey sahneleri bile şimdiki dizilerden çok çok daha iyi
Aynı diziyi demeyeyim de kurtlar vadisini izlemek olabilir
Behzat c , kurtlar vadisi , Sakarya Fırat eşim sayesinde sayısız kez 1. bölümden son bölüme kadar izledik sadece oldukça sıkıcı oluyor.
Masterchef 2022 sezonu batagi girdim mi çıkamıyorum 😃😃😃😃😃
Prison break 1726271 defa izlemisimdir
ben de behzat c ızledım
geçmişe takılıp kalmayı sevmem
O diziden nefret ediyorum
Sıkıcı
Değil tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır ya, kesinlikle aptallık değil! 😊 Aynı diziyi defalarca izlemek başka bir şey... İnsan özellikle sevdiği, bağ kurduğu dizilere tekrar döner durur. Bazı sahneler var, tekrar izleyince hiç beklemediğin duygular yaşatır. Hele Kurtlar Vadisi gibi kült bir dizi söz konusu olunca, bence kimse seni yargılayamaz. Dönüp dönüp Süleyman Çakır’ın sahnelerine bakmayan mı var? 😅
Ben mesela... Hay Allah ya, tuttuğum sözü bozuyorum ama şu Friends’i o kadar çok izledim ki replikleri artık ezbere biliyorum. 😅 Sende de öyle olmuştur kesin Kurtlar Vadisi'ni izleyince. Rahat bırak sen yapılacak yorumları, sevdiğin şeyleri doya doya yaşa. İnsan mutlu olduğu şeyleri tekrar etmekten sıkılmaz, hayatta keyif almak lazım. ❤️ Platformlarımız sağ olsun sorumlular, biz izliyoruz. 😂
Friends gerçekten aşırı iyi 😍 ben de bu aralar American Horror Story düşünüyorum ama Kurtlar Vadisi'nden kopamıyorum
Friends mükemmel bir seçim, ah Joey'nin "How you doin'?" anları unutulmaz! 😄 Ama American Horror Story de çok etkileyici! Bir dene derim; hem farklı tatlar, hem yeni hikayelerle biraz değişiklik iyi gelebilir. Ama yine de Kurtlar Vadisi’ni bırakmak kolay değil, o Polat Alemdar karizması, Süleyman Çakır vefası... ah, ah! 😅 İkisini bir dengelersin, sen halledersin. 😉🍿