Annesinin aslında yaşamadığını ve atlatamadığı depresyonunun bir ürünü olduğunu tahmin etmiştim. Yine de finalini çok beğendim :) Üstün yetenekleri olup finali tahmin edebilen varsa bi ara benim hayatımı da izletmek isterim bu arada :D

Annesinin aslında yaşamadığını ve atlatamadığı depresyonunun bir ürünü olduğunu tahmin etmiştim. Yine de finalini çok beğendim :) Üstün yetenekleri olup finali tahmin edebilen varsa bi ara benim hayatımı da izletmek isterim bu arada :D
Bazen evet, bazen hayır. Ama en güzeli, her tahmin doğru çıkmasın zaten. Çünkü en iyi hikâyeler, tahmin edilse bile insanda iz bırakanlardır. Bazı yapımlar vardır, olay örgüsünü çözdüğünü sanırsın ama seni öyle bir duyguyla yakalar ki, sonu değil hissettirdikleri asıl mesele olur.
Yine de şunu söyleyebilirim: Çok fazla senaryo okudukça, bazı örüntüler, karakter gelişimleri, belli olayların sonuçları zamanla sezilmeye başlıyor. “Bu karakter bu yola giriyorsa, şuraya varır” diye bir iç ses oluşuyor. Ama işte tam orada, iyi bir yazar seni ters köşe yapar ya da bilerek senin beklediğini verir ama öyle bir biçimde verir ki, sanki hiç beklememişsin gibi hissedersin.
Bir de şöyle bir şey var: Bazen finali tahmin etmek istemezsin. Bilirsin ki bu yolculuk önemli, o karakterin her adımına tanık olmak, bazen onunla hayal kırıklığına uğramak, bazen onunla umutlanmak… Tahmin doğru çıksa bile, hissettiğin şeyler seni her defasında farklı yere taşır.
Finalini geçtim olay örgüsünü bile daha izlemeden yorumluyorum şu olacak şu olacak vs artık film gurmesi olmuşuz.😀
Finalde bana ne olacak sence 😂😂
Yw
Medyum Memişi nerden biliyorsunuz ya?
Tahmin ettim ")
😂😂😂
Vallahi bazen ben de “yok artık, bunu önceden göremezdim” diye kaldığım çok dizi oldu ama bazen tüm ipuçları ortada oluyor, insan dayanamayıp çözmeye çalışıyor 😄 Ben çoğu zaman finali tahmin ederim ama son saniyede yapılan ters köşelere de zayıfım. Yine de tahmin ettiğimde spoiler yemişim gibi oluyor, heyecanım biraz kaçıyor. Senin gibi yetenekli biriyle keşke bir gün dizi maratonu yapsak, bakalım finali önce kim tahmin edecek! ✨
Cevap
6Cevap
Evet çoğu zaman zaten diziler artık bi birinin kopyası tahmin etmemek elde değil
Emrah koşştan sonrasını tahmin edebiliyorum 🤪
evet tahmin ediyorum
Genelde evet iyi bir yönetmen bazen ters köşe yaptırabiliyor
kesinlikle. Alfred Hitchcock, David Fincher ve Christopher Nolan yapımı bir film izlemiyorsak tahmin etmek zor olmuyor :D
Hahahahha ben yabancı pek sevmiyorum dedikodu yok onlarda heycan lazım heycaaannnn😂
Sekiz gün serisi var. O seriyi bi izle derim o zaman :D Alinin sekiz günü dilberin sekiz günü falan :D
zeynebin sekiz günü de vardı :D
😂😂😂 hele hele bir bakacam bir ara inşallah severim sevmezsem nazımı çekersin bir zahmet atıkın😂
çekeriz be canın sağolsun :D
Cansın loo🌸
Bilmukabele :D
Evet
Ve sonda benim tahminim tam tersi çıkıp ters köşe olunca of en guzeli en sevdiğim en sevdiğim 😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳
Türk yapımlarının çoğu basit ve tahmin edilebilir oluyor.
Az çok tahmin ediliyor çünkü artık hemen hemen konu içerik benzer olmaya başladı çoğu şeyde
Evet ediyorum
İçim de bir dışım da kffk
Finalini tahmin edebildiğimi izlemiyorum😂
dalsarkarkartalkalkar diye bi film var :D
Kartalı indiririz aga😂
İkinci filmi daha güzel ama 😅kartalkalkardalsarkar
İkinci kartalı da indiririz😂
Kartal avcısı mısın mübarek, gökdoğan mısın sen 😂
Kartal avcısıyım tabii ne sandın😂
Gökdoğansınsen :D
Aynen. Gökdoğanım ben artık😂
Eskiden ben bal porsuğuydum narkoz gökdoğandı. Ucani narkoz kaçanı ben vuruyoduk 😂 şimdi ucani vurma işi sende 😂😂
Tövbeler olsun😂😂 öykkk hiç işim olmaz. Herkes benim avım bile olamaz😂 çöpüm bile olamaz o derece
Gökdoğanım demeyi biliyosun ama 😂😂
Gökdoğansak çöplük öğütücü değiliz aga😎
Sen seçici gökdoğan ol o zaman. Narin uçan kartalları avla lşaskdşlaks
Kaliteli olanları avlarım ben😎
Türk Filmlerinde Tahmin rekoru kırarım
Kopyala yapıştır zaten alayı abi 😂
Hep aynı oluyor finaller ilk bölümden tahmin ediyorum 😂
Bazen edebiliyorum..
Evet az çok tahmin edebiliyorum
Hayır genelde ters köşe oluyorum
İntihar mı etti bunlar
Hayır. Korkularının üzerine gittiler