Peki, sen dizi izlerken tahminler de bulunuyor musun?
Tutma olasılığı oluyor mu?

Tahmin etmekle kalmayıp içimden yönlendirme yapıyorum. Şunu yap, bunu yap, ulan onu nasıl yaparsın, seni manyak o öyle mi olur vs gibisinden düşünüyorum. Elimde değil valla mantık arıyorum sanırım izlediğim şeylerde. Ama bu bana keyif katıyor izlediğim dizi, film ile bütünleşiyorum daha kolay odaklanıyorum. Tahminlerim tutarsa popom kalkıyor tutmazsa şaşırıyorum hahah. Türk filmleri çok kolay bu konuda kesin böyle olur dediğim öyle oluyor. Zaten birbirinin kopyası oldukları için pek zor olmuyor. Ancak yabancı filmlerde dizilerde biraz daha zorlaşıyor bu. Çarpık senaryo, akıcı görseller ters köşeler çok oluyor.
Selamlar,
Yabancı dizilerde sonunu kestirmek gerçekten çok kolay olmuyor. Tahminde bulunamıyor insan. Fakat aynı şey Türk diziler için geçerli değil. Bunlar 10 yaşında ki çocuklar bile kolayca tahmin edebiliyor.
Yani dizi sırasında konuşmak pek huyum değil, genelde kendi içimden kesin şöyle olacak böyle olacak derim. Bazen çıkar bazen çıkmaz. Yani ama az çok karakterleri biliyorsam bir sonraki adımda yapacaklarını sezerim.
Ama en iyisi izlemek ve beklemek daha heyecanlı oluyor.
Ama arkadaşlarla izlerken en zevkli kısmı bu oluyor bence, evet bende o çok konuşanlardanım.😬😄
Genelde de tutturuyorum, daha doğrusu izleye izleye artık ne olacağını ön görmek çok zor olmuyor benim için.😄
Cevap
6Cevap
Tahmin ediyorum izlediğim dizinin filmin pek bir anlamı kalmıyor. Şöyle ters köşe olsa vay be dedirtse işte o zaman zevki bir başka oluyor.
Ben genelde herkesi öldüren oluyorum. Kamera birini zoomluyor, kesin ölecek.. Birinin gözüne bir şey kaçıyor, kesin ölecek falan 🤓
Ölüyorlar mı bari 🙄
😂
Tahmin edebileceğim yapımlar izlememeyi tercih ediyorum.. Genel anlamda sıktı diziler zaten.. Farklı ve bana hitap eden yapımlar tercihim.. Keyifli günler..
Içimden yaparım. Böyle sesli sesli yorum yapanlara gıcık olurum
Tahminde bulununca çıtayı yükseltmiş oluyorum. Daha aşağı bir şey çıkınca hevesim kaçıyor izlemeyi bırakıyorum. O yüzden fazla tahmin etme taraftarı değilim 😄
Yerli dizi izliyorsam evet. Sürpriz yapamıyorlar eskisi gibi :)
Evet, annem sinir oluyor her seferinde 😄
Anneye benden terlik hediye 👡
Bak yaa 😄
O işler anca Türk dizilerinde olur, onları da izlemiyorum..
Ve genelde tahminlerim yanıltmaz
hayır tahminlerim hep yanlış💭💫🌺👼
Her zaman djdjdjrj ederiiim yaa
Etmiyorum umurumda da olmuyor
Ben tahmin etmem ya etsem de tutmuyor zaten :)
Tahmin edebildiğim şeyi izlemem
Evet bu yüzden çoğu dizi vasat geliyor
Evet ya komik bir sekilde gururlanıyoruz 😂
Biz babamla cok yapıyoruz bunu ve tutar da 😄🥳
Evet bulunuyorum ve %96 doğru çıkıyor.
Evet
Bazen
hep tahmin ederim
Evet sıkıcı oluyor
Tahmin ederim evet
Ever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?