Siz bana bir replik söyleyeceksiniz bir diziden filmden veya söz de olabilir ben tahmin etmeye çalışacağım olur mu dizi film konusunda kendime güveniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen aşk temalı film ve dizi olmasın bilmiyorum 😂
Ahahaha 😂 😂 😂 bunu diyince yine sherlock aklıma geldi ona güneş gezegen sistemini soruyorlar bilmiyroum diyor kafamı böyle boş şeylerle meşgul etmek istemiyroum
-Seks ve ölüm. Hem farklılar hem de aynılar. Son ana ulaşmak için, orgazma, vücudunuzun kontrolünü bırakmalısınız, ruhunuzun da. Ya aşk? Eh, seks tatlı ve ölüm acıysa, aşk ikisinin karışımıdır. Aşk daima ve sonsuza dek kalbinizi kırar. -Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulur iki tane dizi repligi yazdım. birisi kolay birisi zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk aklıma bu geldi çok sevmiyorum ama bu repliğine bayılmıştım ezberledim hatta işsiz gibi 😂
“gözlerin gözlerimin gözlediği gözleri gözleseydi , gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi güzel gözlüm “
4n1k 😂
Ayrıca benim farkımın farkını farketmediğini farkettim artık farkımın farkını farketsen de farketmez hıh😎
Ahhh yemin ederim benimkinden feaydı okuyamadım yaaa 😬
😂 😂 Ahahaha yaaa bunu nerden ezberledim halen bilmiyorum
A-bir kez soracağım gamora nerede
B- ben daha iyisini soracağım gamora kim
C-esas ben daha iyisini soracağım neden gamora?
O şeyin hayranıysan bilirsin 🤩
Bilmiyorum filmin ismini ama gamora marvelden bir karakterdi sanırım
Evet 😂 avengers andgame çok fazla film izlemeyi sevmiyorum ama marvel ı çok sebiyorum hep onun reklikleri geliyor aklıma 😄
😂 😂 Güzel oyundu teşekkür ederim çok 🤗
Rica ederim ne demek bemde keyif aldım özellikle o replikten 🥴😂
Ahaha o gözlü replikten sonra aklına bir replik daha kazıdım işte fena mı oldu 😂
Kesinlikle çok güzel oldu beynim yeterince gereksiz şeylerle dolu üstüne bu eklendi gittikçe gelişiyorum ben ya 😂
Ahahaha 😂 😂 😂 bunu diyince yine sherlock aklıma geldi ona güneş gezegen sistemini soruyorlar bilmiyroum diyor kafamı böyle boş şeylerle meşgul etmek istemiyroum
O ayrı bir mesele güneş sistemi fen de en nefret ettiğim konu ahh bak sherlock bile böyle diyorsa 😄
😂 😂 Ya valla güzel vakit geçirdim gerçektne teşekkür ederim iyi geceler 🤗
Size de iyi geceler 😄😌😊
-Seks ve ölüm. Hem farklılar hem de aynılar. Son ana ulaşmak için, orgazma, vücudunuzun kontrolünü bırakmalısınız, ruhunuzun da. Ya aşk? Eh, seks tatlı ve ölüm acıysa, aşk ikisinin karışımıdır. Aşk daima ve sonsuza dek kalbinizi kırar.
-Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulur
iki tane dizi repligi yazdım. birisi kolay birisi zor
İlk yazdığın paragrafı bilmiyorum ama ikincisi favori dizilerimden Westworld hatta dün birisine önerdim Westworld burdan 😂
evet sağlan dizidir. diğer replik biraz zordu zaten
Ne diğersi
Oz. izlemediysen tavsiye ederim
Teşekkür ederim 🤗
Birini derinden seversen cesaretlenirsin, biri seni derinden severse güçlenirisin😄
Ben film izlemiyormuşum onu anladım hangi film 😂
Haha Aşk ve gurur
Aşk filmlerinde çok zayıfım bilmiyorum malesef
+and jonathan, do what you do best.
-what's that?
+Hunt.
Gün gelir ihanet eden sadakat ister
Ezel 😂
😂
"bu gökdelenler de şehrin mezar taşları.."
Bilmiyorum hangi film
bana masal anlatma
İzlememiştim bilmiyorum malesef
Internete yazarsın sen şimdi nerden bilicez?
O zaman oyunu oynamanın ne mantığı kaldı
Peki o zaman " Kilitli odalar dünyasında anahtarı olan adam kraldır Ve tatlım beni taç takarken bir görmelisin"
Ama bu en sevdiğim diziden 🥺🥺 sherlock şerefsiz benedict yüzünden çekilmiyor devamı
Evet ya aptalca projelerde oynuyor sherlock a zaman ayırmıyor zaten 3 bölüm yayınlıyorlar ama yazmak da kolay değildir onu
Ya biliyorum çok zor ama o kadar aptalca rollerde oynadı ki sonra, vaktim yok falan diyordu bir de
Evet ya neyse bu kolaydı bir tane daha sorucam 😂
Zevkli değil mi? 😂
Ama sıra ben de banane önce ben
Bende *
Tamam sor
Kolay olacak bu da sanırım ama sormak istiyorum "O kadar sıcak değil mi? Bu adam sabah kalktığında beyazdı 😂
Prison break 😂 t-bag aşağılık herif
😂 😂 Ahahaha efsane adamdı ya sor bakalım hadi
Güncel bir film sorayım İngilizce yazıcam çünkü çok güzel replik "I'm gonna f*ck you up" çevirisi "Sizi mahvedeceğim"