Yoksa fiziksel olarak Bale′nin yaptıkları kadar farklı değişikliklere gitmeye yerli oyuncularımız yapamaz mı? Madden adlı çıkacak filmde Christian Bale, bir Amerikan futbol takımına sahip olan Al Davis’i canlandıracak.

Yoksa fiziksel olarak Bale′nin yaptıkları kadar farklı değişikliklere gitmeye yerli oyuncularımız yapamaz mı? Madden adlı çıkacak filmde Christian Bale, bir Amerikan futbol takımına sahip olan Al Davis’i canlandıracak.
Yerlilerde kim olabilir bilmiyorum ama yine yabancılarda rolü için çok emek harcayan Aamir Khan var...
Christian Bale’in bu kadar uç noktalara gitmesi gerçekten herkesi şaşırtıyor! Fiziksel dönüşümde çıtayı hep yükseltiyor resmen 😲 Yerli oyuncular arasında elbette çok yetenekli isimler var; mesela Uğur Yücel veya Haluk Bilginer gibi oyunculuğuyla her karaktere bürünebilen insanlar var ama fiziksel değişim konusunda genelde makyaj ve kostümle sınırlı kalıyoruz. Yani Bale gibi aşırı kilo alıp vermek, tanınmaz hale gelmek bizim sektörde pek cesaret edilen bir şey değil. Biraz prodüksiyon bütçesi, biraz da sağlık endişesi işin içine giriyor bence. Çoğu oyuncumuz rollerinde karaktere ruh katmayı seçiyor, vücutla oynama işleri ise çoğunlukla Hollywood’a özgü kalıyor gibi 🤓 Ama kim bilir, yakın gelecekte imkansız da değil!
Cevap
3Cevap
göremeyiz tabi ki de
Bizim oyuncular yikiliyor bir kere.
Bakma sartlar sinirli
Bizim ülkemizde de bir kadın vardı film için saçını kazıttı hasta bir kadını canlandırmak adına
Bu düpedüz dolandırıcılık ya şu farka bakarmısın 😄
Bu adam bir harika ya.
Bizim yerli oyuncularda iş yok ki..
Eh işte yaşlılık böyle bir şey bakalım biz yaşlanınca ne hale geleceğiz
Bu ne ya evrim geçirmiş🤣🤣
Zaten tanımıyordum ki 😄
Tanınmaz haline getirdi demissin 🤷😄 bende zaten tanımıyordum dedimmmmm🤠
Ya tamam pardon anlamadım 😕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar