tamam güzel kız cici kız da hergün burada ismine maruz kalacağımız bir kabiliyeti ve ekran aurasi yok cook yetenek aramam izlediğim dizilerde ama bu kızın bu kadar yetenekli bulunmasıbir tuhaf hayali cannes film festivalinde ödül almak is ama avrupadada bu işleri güzellik yarışmasıyla oluyor sanıyor sanırım. kızda hiçbir duruş asalet yok. sadece düz güzel. bizim milletimiz abartıyor utanmasaniz demet akbag haluk bilginer ile bir tutacaksınız
bu sahnede resmen tolganin o hissiyati karşısında ezilmiş anca viyaklamis 4. dakikadan sonra izleyin bir bakın yani serenay sarıkaya bile bundan iyi oyuncu.
yeni dizisi başlıyormuş hayırlı olsun. onca yetenekli insan varken bizim milletimiz böyle sırf güzel diye başrol versin. sonra türkiye niye berbat bu sektörde. salt güzellikle milletin beynini yiyiyoruz ve sonra hergün sitede soruluyor
ben nötr de anlamıyorum kıza çirkin bile demedim ama sokakta çok var bu kızdan diyince görsen ağzının suyu akar vidi bidi işlerini. cerkezim ben en güzellerini gördüm. klasik türk kızı güzel sevimli ışte ne bu birini begenmeyince üzerime çalınması ayar oldum bu sitede bu kiza
En İyi Cevaplar