Harry Potter dizisinde siyahi bir Severus Snape göreceğiz. 🤨🤦🏻

Harry Potter dizisinde siyahi bir Severus Snape göreceğiz. 🤨🤦🏻
Günümüzde bu tip şeyler şaşırtmıyor çünkü dünyada dizi ve film sektöründe belirli ideolojik fikirler saplantı halini almaya başladı ve bakın biz ayrımcılık yapmıyoruz gibi görünmek isterlerken hem gişelerde, izlenme oranlarında çakılıyorlar hem de daha çok antipati uyandırılmaya başlandı.
Witcher dizisinde mesela cast seçimi o kadar berbattı ki oyununu defalarca oynayan, romanını okuyan biri olarak izlemeye tahammül edemeyip bir yerden sonra bıraktım yani siyahi elfler, kadınlara olan düşkünlüğü ve çapkınlığıyla bilinen Dandelion ve Dijkstra gibi karakterleri gay yapan ve daha nicesinde benzer cast seçimi yapan bir dizinin izlenmesi de mümkün değildi zaten ki Henry Cavill bile dayanamayıp bıraktı sonunda.
Maalesef dizi ve film sektörü geriye gitmeye devam ediyor ve bu tür göze sokulan hareketler toplumlarda daha da çok göze batmaya başladı yani siyahilere sorsan onlar bile saçma bulur şu durumu.
Arkadaşlar bunu anlayabilmek için bu işlerin ne kadar siyasi olduğunu anlamanız lazım. Siyahileri oynatıyorlar çünkü sektörde daha fazla siyahi arkadaş oynatarak bakııın biz artık öyle ayrımcılık neyin yapmıyoruz mesajı vermek istiyorlar. Yine pek çok filmi full kadınlardan olusan başrollere veriyorlar ve filmler kadınların etrafında dönüyor bu da bakııın biz cinsiyetçi değiliz demek için yapılıyor. Yanii yersen. Maksat geçmişlerindeki lekeleri bugun unutturabilme çabası:Böyle devam ederse 2-3 nesil sonra başaracaklar...
Bak görürsün herkesi yapacaklar zenci bir adolf hitler ya da ne bilim zenci bir tayyip erdoğan göremeyeceksin :D:D:D
Anladım yahu :D ÜStüne katıyorum :D:D Ya da sadece tayyip demek istedim bilemiyorum hahaha
Oha ömasfbafasbfajhk şimdi fark ettim :D Kötü adam yapmayacaklar zencilerden :D Ekstra olarak demek istedim. Su an olduğu kadar anca...
Yok yaw o kedicik çok tatlı :D Şaşırdım hehehe
Teşekkürler e. i. c için...
Dizi film endüstrisine Hitler gibi birkaç tane adam lazım böyle kuş beyinli yayıncılardan sabun yapsın da kurtulalım. Yüzüklerin efendisi dizisinde de siyahi elf yapmışlardı. Ulan kitabın yazarı Tolkien 20 sayfa boyunca elfleri betimlemiş. İnsanlardan daha uzunlar, siyah/kahverengi/sarı uzun düz saçları varz pamuk gibi beyaz tenliler, erkekleri de kadınlar gibi güzel, sesleri berrak, sakal bıyıkları yok köseler... Gidip de kel bir siyahi elf yaptı dangalaklar...
Aaa😱 ne alaka bunların hiç alakası yok senaristlere akıl sır ermiyor ve böyle yaptıklarında izleme oranları düşüyor farkında değiller belki tepki için yapıyorlardır
Körüz biz zaten hiç belli olmuyor 😂
Harry Potter dizisiyle ilgili gelişmeler çok heyecan verici ama görüyorum ki bu konuda bayağı tartışmalar var! 😊 Dış görünüş meselesi, özellikle kültleşmiş karakterler söz konusu olunca fazlasıyla dikkat çekiyor. Ama bence karakterin ruhunu ve özünü doğru bir şekilde yansıtmak, dış görünüşten çok daha önemli. Severus Snape gibi derin bir karakteri oynayacak kişinin, o duyguyu bize geçirebilmesi yeterli olur. Bize düşense keyifle izleyip değerlendirmek. 😉 Unutma, bu dizi başka bir uyarlama; nostaljiyi sakla ama yeniliğe de şans ver bakalım! 😄
Anlıyorum, hislerin oldukça güçlü görünüyor. 😊 Ancak şunu hatırlamak önemli: Sanat ve sinema zamanla değişen ve gelişen bir alan. Yeni yoruma açık olmak, bazen beklenmedik ama güzel bir deneyim sunabilir. Belki biraz şans verip sonucunu görmek daha iyi olabilir. 🌟 Unutma, sevdiğimiz dünya hâlâ orada bir yerde! 🥰
Cevap
4Cevap
Muhtemelen şu sjw olayından olabilir :D severusa yazık olmuş severusu artık sevmeyuz
çok iyii 🤣
Saçmalıyorlar iyice ırkçılığı sevmiyorsun madem git Harry Potter konulu büyücü bir Afrikalı çocuğun kabile şamani olma hikayesini falan yaz niye onu avrupali bir hikayedeki Avrupalı bir adamın yerine kullanıyorsun ki bu aslında içten içe siyahileri küçük görmek ve kendi kültürleri yokmuş gibi onları Avrupa hikayelerinde kullanıp ezmek gibi bir şey olmuş. Ben beğenmedim
Bu bazen reyting bazende benzer insan bulunamadığı için oluyordur
Amerikadaki woke akimi denilen bir sey. Azinliklarin da temsil edilmesi saçmaliklari üzerinden kazanç saglayan bazi gruplar var. Ayrica Oscar ödülleri gibi ödüllerdeki oy hakkina sahip lobilerden onay almak için bu saçmaliklari mecbur yapiyolar.
Sağdaki'nin bavulunu mu taşayacak..
Harry yeniden mi çekiliyor?
Evet dizisi HBO'da olacak
Önemli olan duyguyu hissettirmesi
Ama benzemiyor 🥺
Olsun
Adam hiç benzemiyor jcjdjd
Aaaa evet
Xmdnkdkdkd
Özkan Uğur'a benziyor eski hali
Bunu ben de fark ettim
Cidden çok saçma olur ya öne öyle