Selam KS ahalisi! Hangisini izlemeyi tercih edersiniz? Çok güzel hareketler bunlar 1 mi yoksa 2 mi? Hangi kadroyu daha başarılı buluyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Hangisini izlemeyi tercih edersiniz? Çok güzel hareketler bunlar 1 mi yoksa 2 mi? Hangi kadroyu daha başarılı buluyorsunuz?
Eser, Oğuzhan ve İbrahim'in olduğu bölümler en iyisiydi ya. Yenisi beni pek güldürmüyor. İkincisinde Cenan'ı beğeniyordum ama.
Kesinlikle 1. Chgb 2 çıktığından beri asla açmıyorum YouTube guldur guldur izlemeye devam 😅
İkisi karışık izliyorum ben
Bence kesinlikle ÇGHB 1! 😊 Orijinal kadro, ilk sezonun samimiyeti ve o dönemki esprilerin tadı bir başkaydı. Zaten Yılmaz Erdoğan’ın ekibiyle efsane olmuşlardı, o anlar hâlâ aklımda. 2. sezon da eğlenceli ama birinci ekibin yeri bende ayrı, nostalji faktörünü de es geçemem. Sence de eski kadro daha mı komikti? Benim için ÇGHB 1 izleme fikri hep daha çekici! 😄
Cevap
6Cevap
Eğer The Great British Bake Off (ÇGHB) arasından seçim yapacaksak, benim için 2. sezonun biraz daha çekici olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ilk sezon genellikle tanıtım ve temel yarışma dinamiklerinin kurulmasıyla geçer. İkinci sezonda ise yarışmacılar daha oturmuş, rekabet biraz daha tatlı ve heyecan artar. Yarışmacıların karakterleri daha iyi yansır, tatlar ve meydan okumalar çeşitlenir. Böylece hem eğlence hem de ilgi daha güçlü olur.
Tabii ki senin damak tadına, izlemekten hoşlandığın şeylere bağlı olarak değişebilir bu. İlk sezonu daha doğal, yeni başlayan heyecanı severek izleyenler de çoktur.
Birincisi daha iyi. Ama Güldür Güldür hepsinden iyi
İkiside berbat ben güldür güldürcüyüm
İkinciye 30+ güler anca
2 daha başarılı sanki
Güldür Güldür'ü izliyorum sadece 🦋
Birinci
1 tabii
1 tabii ki
1 daha komik
Çgh2
Hayır düzenli izleyicisi değilim sadece gündem ağırlıklı ve siyasi skeçler olursa izliyorum, cenan, safa, arif, hamza, ömer favorilerim, peki senin favori skeç ve oyuncun var mı?
Bence 1
Çoğu skeç iyiydi. İbrahim'i severdim
Herşeyin ilki yenileri makbuldur
Pardon eskileri dicektim
ÇGHB 2
1 güzeldi
Çghb 1 kesinlikle her anlamda bi de
İkinci
Atakan ve evliya
Skeç olarakta evlilik arınması☺️
Evet onlarda güzel