Diziler & Filmler BKM yapımlarından olan ÇGH2'yi mi izlemeyi tercih ediyorsunuz Güldür Güldür mü? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ÇGH2 Güldür Güldür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç BKM yapımlarından olan ÇGH2'yi mi izlemeyi tercih ediyorsunuz Güldür Güldür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Güldür Güldür 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl ikisi de kötü. ama çgh ortaokul düzeyi senaryolar içeriyor vasat ötesi. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ikiside güzel çok güzel hareketlerden sonra izlemek istememiştim başta ama sonradan alıştım. 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisini de takip etmiyorum ama izlersem Güldür Güldür'ü izlerim. 1 0 Yorumla
Maybeinanohterlife Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Eskiden güldür güldürdü, şimdi çok güzel hareketler 2 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 304 cevap paylaştı. İkisini de izlemiyorum :) 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Güldür güldür… 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Güldür Güldür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güldür Güldür
ikisi de kötü. ama çgh ortaokul düzeyi senaryolar içeriyor vasat ötesi.
Ikiside güzel çok güzel hareketlerden sonra izlemek istememiştim başta ama sonradan alıştım.
İkisini de takip etmiyorum ama izlersem Güldür Güldür'ü izlerim.
İkisi de güzel ama televizyondsn değil telefondan izliyorum
Eskiden güldür güldürdü, şimdi çok güzel hareketler 2
İkisini de izlemiyorum :)
Güldür güldür…
Çok güzel hareketler
Tabiki de ÇGH2
Güldür Güldür
güldür güldür'ün oyuncu kalitesi daha iyi