Sosyal medya tam anlamıyla ikiye bölündü. Erşan Kuneri’yi Gibi dizisine benzeten takipçi fitili ateşledi.
Zafer Alagöz “Gibi’nin Erşan Kuneri gibi olabilmesi için 2 fırın ekmek 4 fırın İzmir Boyoz yemesi gerek.” Demişti. Sanat Camiasından ise cevaplar gecikmedi. KS olarak tartışmaya noktayı biz koyalım.
Erşan Kuneri şu an da Netflix’te yayında, Gibi ise Exxen’de yayın hayatını sürdürüyor.
Sizce hangi dizi daha kaliteli?
Erşan Kuneri
Gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erşan Kuneri ve Gibi dizileri arasındaki rekabet fırtınası büyüyor. KS halkına soralım. Sizce hangi dizi daha iyi?
Ben şunu anlayamıyorum, yahu zevk alsanıza. Alamıyorsanız sussanıza. Ben gibi dizisinde de gülmekten yarıldım, Erşan Kuneri dizisinde de. Kıyas yaparak ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Zafer algöz mesela ne işin var senin polemikle. Gül geç işine bak zaten gülen gülüyor, gülmeyen izlemiyor parayı cukkalayıp ömrünün 3/2sini bitirmişsin ne gerek var polemiğe. "Benim için" hem gibi dizisi, hem Erşan Kuneri son yıllarda Türk komedi mizahına ayrı ayrı dokunmuş ve hayat getirmiştir. 😅
Kesinlikle öyle. O yüzden bana ikisi de çok güzel geldi izledim keyfime keyif kattım. Bu manyaklarda oturduğu yerden birbirine sallasın ayrı bir komedi dizisi olur ahah
Abicim "Gibi" dizisini ben de çok keyifle tekrar tekrar izliyorum. Erşan Kuneri'yi de beğendim. Kıyaslanmasını da geçtim ki bana göre bence farklı mizah anlayışına sahip oldukları için kıyas yapılmasını yanlış buluyorum, sosyal medyada fanlığı geçmiş artık fanatikleşmiş hayranlar var arkadaşlar. Bu kesimi anlamıyorum bir türlü. Ufak bir eleştiri yapılır yapılmaz öyle bir savunmaya geçiyor ki sanırsın anasına bacısına küfür etmişsin. İşi gücü de şey akşama kadar durmadan dizinin repliklerini paylaşmak. Toplum olarak abartmada üstümüze yok bence.
Selamlar Zafer Alagöz bey az bile söylemiş😂 4 fırın ekmek 10 fırın İzmir boyozu yeseler ancak aynı seviyeye gelirler. Ekmeği geçtimde boyoz bize kalır inşallah😂 Erşan Kuneri çok harika bi kadrosu vardı bayılarak izledim👍🏻 2. Sezon gelmesini dört gözle bekliyorum🤓
İkisini de izlemedim ama ersan kuneri çok geç kaldi bence teee goradan sonra cikmaliydi ama cem yılmaz da hep aynı şeyi yapmak istemediği için araya hep başka projeler aldı sanirsam Ama ülkede kıtlığı çekilen komedi senaryolarını bu şekilde karşılaştırmak gereksiz bence
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Erşan Kuneri ve Gibi dizileri arasındaki rekabet fırtınası büyüyor. KS halkına soralım. Sizce hangi dizi daha iyi?