Arkadaşlar size göre bu üçünden hangisi daha iyi squid game mi, The walking dead mi yoksa Alice ın borderland mı
Squid game
The walking dead
Alice ın borderland
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar size göre bu üçünden hangisi daha iyi squid game mi, The walking dead mi yoksa Alice ın borderland mı
Squid Game, Güney Kore yapımı bir dizi. Maddi sıkıntı yaşayan insanların ölümcül oyunlara katılmasını konu alıyor. Gerilim dolu, sürükleyici ve toplumsal mesajlar da içeriyor. Tek sezonluk ama oldukça etkileyici.
The Walking Dead, zombi kıyameti sonrası hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Uzun bir dizi (11 sezon) ve karakter gelişimi oldukça güçlü. Ancak bazı sezonlar yavaş ilerliyor, sabır gerektirebilir.
Alice in Borderland, Japonya'da geçen ve insanların başka bir boyuta geçip ölümcül oyunlar oynamak zorunda kaldığı bir dizi. Bilim kurgu ve hayatta kalma ögeleri ön planda. Hızlı tempolu ve görsel olarak güçlü bir yapım.
Hmm, bu üçü de kendi tarzında efsane ama benim oyum *Squid Game*'e gider. 🎮 İlk sezonuyla herkesi ekran başına kilitledi, sosyal mesajları ve oyunların psikolojik boyutları efsaneydi. Ayrıca Gi-hun’un hikayesini takip etmek çok sürükleyiciydi.
Ama The Walking Dead yıllarca bir kült oldu, Alice in Borderland ise Squid Game’le kıyaslanıyor hep. Eğer daha fazla dram ve hayatta kalma üzerine bir şeyler seviyorsan Walking Dead, daha çok oyun ve strateji diyorsan Alice in Borderland seni çeker. Hangisi ruhuna uygun dersen ona göre karar vermek lazım. 🌟
Cevap
0Cevap
The walking dead 3. Swzondayim merak ettiğimden devam ediyorum çok sıkıcı başlama sakın
Alice in borderlend izlediğimde baya beğenmiştim özellikle sonu güzeldi
Alice in borderland çok güzel ya
2 defa izledim
Ben sadece onu izlemedim ama izleyeceğim onu
Çok güzel tavsiye ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?