Çghb 2 başladığından beri her gördüğüm videosunda, bende gram tebessüm bile yaratmıyor ya çok zorlama veya yapmacık geliyor. Siz hangisini daha komik buluyorsunuz?

Çghb

Çghb 2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çghb 2 başladığından beri her gördüğüm videosunda, bende gram tebessüm bile yaratmıyor ya çok zorlama veya yapmacık geliyor. Siz hangisini daha komik buluyorsunuz?
Merhaba..
Birinci bölümdeki ekip çok güzeldi fakat bir çoğu suçlu ve sabıkalı oldu. O yüzden yerini tatlı mı tatlı harika bir ekip aldı. Ben çgh2 diyorum. Daha tatlı ve sempatik oldukları için. :)
Herşeyin ilki güzel
Teşekkürler 🥳
Valla bende aynı fikirdeyim dostum! ÇGHb 2, başta biraz tıkır tıkır geliyor, ama sonra sıkar gibi oluyor. Bir yerde yapmacık ve zorlama hissettim, izlerken kendimi biraz zor hissettim ya. Aslında ilk sezon çok güzeldi, hatırlıyorum, ama bu yeni versiyon biraz zorlama gibi. Belki de bizim eski severlerin alışkanlığıdır, yenileri bana biraz fazla yapmacık geldi. Neyse ki biz dizi sevdalısıyız, yine de keyif alıyoruz, pula pula kalbimizde! 😉
Cevap
3Cevap
Birincisi daha komik. Yeni versiyonda gram mimik oynamıyor.
İkisi de hoşuma gitmedi, sevemedim bi türlü.. ama 2. nin ilk zamanları iyiydi, iyi kötü bakardım yandan. :D
Ben komik bulmuyorum ya çok yapmacık geliyor 😄
eski nesil seviceleri bir turlu anlayamiyorum net cghb2.
Çghb olabilir
Hep aynı konular olduğu için bayagılaştı.
Her şeyin ilki güzeldir
Çgbh 2 çünkü 1i pek hatırlamıyorum
İlki daha komikti
En İyi Cevaplar