Aile & Toplum Sence hangisi daha komik? rumuzrumdegilim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence net Aykut elmas adamı izlerken stres atıyorum 😂 Aykut Elmas Cem Yılmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sence hangisi daha komik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cem yılmazın yaşı büyük diye herkes onu övüyor eskiler falan diye ama Aykut Elmas efsanesi bir gerçektir jdjsjssh 1 3 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Ulaaan beeees söxmskxmsmmxs Yorumla PaytakPaytak +1 yıl Batlıcan yaptım yeeeenmii sjjdjssj Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Yahahahahahaha mesajın sesi var ya Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Cem Yılmaz'a zerre gülmüyorum 1 1 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Canını yiyim ya bomboş adam patavatsızın teki ya ya Yorumla
vvurucuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ben cem yılmaz komik bulmuyom 1 2 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Komik değil kanka zaten Yorumla vvurucuuu +1 yıl Kemal Sunal gibi kimse olamaz adamın filimler komik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ikisi cok ayri kulvarlarfa 1 dklik video kesilip montajlanmis sozleri dsunulmus hazirlanilmis bir komedi tarziyla 2 saatlik standup cok farkli aykit elmasi 2 saat izlemem ben sahsen ha komikmi komok ama bir cem yilmaz degil 2 3 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl O adamım da herşeyi hazırlanmış herşeyi ezber ve kurgu kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogaclama demedim zaten ama 2 saat gulduremez aykut elmas Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Valla ben 5 saatte gülerim Aykut’a Yorumla
idknowq Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl hocam aykut uç yiyo 1 1 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl La salak salak gonuşma beeee Yorumla
Şevvalle Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Cem yılmaz varken diğerleri seçenek olamaz😏 3 1 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Cem Yılmaz çöp bence Yorumla
AleynaAşKıN Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ben cem Yılmaz'ın üstüne tanımam 1 3 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Boş bir adam karaktersiz ayrıca Yorumla AleynaAşKıN +1 yıl Sen bu adama bos diyorsan seni tanımak isterim Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Memmun olurum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yuh artık kıyaslamaya bak aykut kim mk 0 1 Yorumla rumuzrumdegilim +1 yıl Aykut’u bilmiyorsan ne bilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cem yılmazın yaşı büyük diye herkes onu övüyor eskiler falan diye ama Aykut Elmas efsanesi bir gerçektir jdjsjssh
Ulaaan beeees söxmskxmsmmxs
Batlıcan yaptım yeeeenmii sjjdjssj
Yahahahahahaha mesajın sesi var ya
Cem Yılmaz'a zerre gülmüyorum
Canını yiyim ya bomboş adam patavatsızın teki ya ya
Ben cem yılmaz komik bulmuyom
Komik değil kanka zaten
Kemal Sunal gibi kimse olamaz adamın filimler komik
Ikisi cok ayri kulvarlarfa 1 dklik video kesilip montajlanmis sozleri dsunulmus hazirlanilmis bir komedi tarziyla 2 saatlik standup cok farkli aykit elmasi 2 saat izlemem ben sahsen ha komikmi komok ama bir cem yilmaz degil
O adamım da herşeyi hazırlanmış herşeyi ezber ve kurgu kardeşim
Dogaclama demedim zaten ama 2 saat gulduremez aykut elmas
Valla ben 5 saatte gülerim Aykut’a
hocam aykut uç yiyo
La salak salak gonuşma beeee
Cem yılmaz varken diğerleri seçenek olamaz😏
Cem Yılmaz çöp bence
Ben cem Yılmaz'ın üstüne tanımam
Boş bir adam karaktersiz ayrıca
Sen bu adama bos diyorsan seni tanımak isterim
Memmun olurum
Yuh artık kıyaslamaya bak aykut kim mk