Moda & Stil Sizce hangisi 1 mi 2 mi? benimeşgal Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dovmelwrin hangisi daha güzel 1. cinin rengi biraz solmuş ama 2. deki gibi rengi olacak yapilinca Sizce hangisi 1 mi 2 mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Dövmeler ilk yapıldığı zaman boyaları solar ve sonra tamamlanınca rengi oturur fakat ileriki zamanlarda renk koruması yapılır zamanla boya vücuttan atılır çünkü. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek eli bu ve yakışmamış hiç beğenmedim 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl 5 tl yi tuttursaydın güzel olurdu 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sevmedim daha minimale ve kaliteli çizimler var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dövmeler ilk yapıldığı zaman boyaları solar ve sonra tamamlanınca rengi oturur fakat ileriki zamanlarda renk koruması yapılır zamanla boya vücuttan atılır çünkü.
Erkek eli bu ve yakışmamış hiç beğenmedim
5 tl yi tuttursaydın güzel olurdu
Sevmedim daha minimale ve kaliteli çizimler var
Çok itici
İkiside çirkin
2. daha güzel