Diğer 1 mi 2 mi hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangisi Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl M... 1 mi 2 mi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Alnın tam şaplak atmalık var ya. Şaaak diye ne güzel ses çıkar o alından 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben de bakınca öyle düşündüm güzel parlamış fjjgg Yorumla Alessapl 1 yıl Getir bi şaplak atayım asddjdk Yorumla
Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 81% 1 yıl Abla o alın ne maşallah 1 iyi tam böyle şaplaklık 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir çünkü kafasını ikincideki gibi eğenler özürlü gibi duruyor yapmayın kızlar... 0 0 Yorumla
TheManwe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bıynunuzu neden eğerek fotoğraf çekiyorsunuz ya. Böyle fotoğraf çekilen biri tüm algımla oynamıştı. Boynumu eğerek baktım, resmi çevirerek baktım ama bir türlü olmadı. O yüzden 1 diyorum sjajajaj 0 0 Yorumla
Nazlisoruyorrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Ikiside cok tatli bence ancak profil fotosu yapmak icin soruyorsan 2 1 0 Yorumla
LeylaKarenina Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Biri 10 üzerinden 11 diğeri de 12 o yüzden sen bilirsin tatlım 1 0 Yorumla
dilasucan Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Ay süpersin Aşko enerji ikisi de süper 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim senin enerjin daha güzel ❤️ Yorumla dilasucan 1 yıl 🥰 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cevabım kaldırıldı mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neydi Yorumla BalalarBabası 1 yıl Sen kaldırmadın mı Yorumla Soran 1 yıl Kaldırdım bi şey o muydu Yorumla BalalarBabası 1 yıl He şu biraz açık bir şey yazmıştım, oydu Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafayı biraz eğince farklı mı oluyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yes. Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Kesinlikle 2 canım 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 nolu görsel 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir bence 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. 2 bence 0 0 Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Boyun kaç 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 160. Yorumla Guuumballll 1 yıl Çok iyisin Yorumla Soran 1 yıl 1 mi 2 mi Yorumla Guuumballll 1 yıl 2 Yorumla Guuumballll 1 yıl neden gizlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Alnın tam şaplak atmalık var ya. Şaaak diye ne güzel ses çıkar o alından
Ben de bakınca öyle düşündüm güzel parlamış fjjgg
Getir bi şaplak atayım asddjdk
Abla o alın ne maşallah 1 iyi tam böyle şaplaklık
Bir çünkü kafasını ikincideki gibi eğenler özürlü gibi duruyor yapmayın kızlar...
Bıynunuzu neden eğerek fotoğraf çekiyorsunuz ya. Böyle fotoğraf çekilen biri tüm algımla oynamıştı. Boynumu eğerek baktım, resmi çevirerek baktım ama bir türlü olmadı. O yüzden 1 diyorum sjajajaj
Ikiside cok tatli bence ancak profil fotosu yapmak icin soruyorsan 2
Biri 10 üzerinden 11 diğeri de 12 o yüzden sen bilirsin tatlım
2 daha iyi gözlükler de iyiymiş 😃
Ay süpersin Aşko enerji ikisi de süper
Çok teşekkür ederim senin enerjin daha güzel ❤️
🥰
Cevabım kaldırıldı mı
Neydi
Sen kaldırmadın mı
Kaldırdım bi şey o muydu
He şu biraz açık bir şey yazmıştım, oydu
Kafayı biraz eğince farklı mı oluyor