Çocukluğumun Filmi?

Merhaba arkadaşlar, çocukken bir uzaylı istilası filmi izlemiştim etkisinde kalmıştım baya şimdi o filmi arıyorum ama bulamıyorum ben filmin aklımda kalan seneryosundan bahsedeyim belki bilen biri çıkar. Aklımda kalan ilk sahne bir adam bir küçük çocuğu ve büyük bir erkek çocuğu ile sınıra doğru ilerliyor ordu bir yandan uzaylılar ile savaşıyordu sınır gibi bir yere geldiklerinde erkek çocuğu asker olmak istiyordu galiba o yüzden ordunun arasına gidip katılmıştı babası istwmemwsine rağmen, ikinci sahne bu aynı şekilde sınıra doğru iletken çocuk gittikten sonra ortalık karışık tabi bir adam bizim bu herife sesleniyo çabuk buraya gelin gibi herif çocuğunu alıp bu eve giriyor evin alt katına ve baya orada kalıyorlar hatta bu ev sahibi kafayı yiyor yeri kazıp bir yere ulaşmaya çalışıyor çok ses çıkardığı içinde bu bizim herif adamı öldürüyordu galiba uzaylılar bulmasın die, diğer aklımda kalan şeyde uzaylılar yerlere böyle damar gibi bişiler yayıp dünyadan bişi emmeye çalışıyorlardı enerjiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam şunları okuyup bulan kişiye helal olsun şimdiden teşekkürler...

Çocukluğumun Filmi?