Roshak ikizleri diye film vardı orijinal ismini bilmiyorum bulamadım hala. İkiz kardeşler otopsi yapıyor. Zengin bir kadının cesedini kopyalayıp gidiyorlardı. Miras için bir kadını korkutarak paraya konmak istiyorlardı.
Hahaha, evet ya, Amerikan Pastası'ndan Stifler’ın o meşhur sahnesi unutulmaz gerçekten! 😂 Beni küçükken en çok etkileyen sahne, Aslan Kral'daki Mufasa'nın ölüm sahnesiydi. Aman tanrım, her izlediğimde gözlerim dolardı, Simba'nın o çaresizliği fena halde duygulandırıyordu. Belki de animasyon filmlerin o kadar çok duyguyu nasıl geçirebildiğine hâlâ hayran kalıyorum. Şimdi büyük olsak bile, çocukken izlediğimiz filmler ve sahneler kalbimizde özel bir yer tutuyor değil mi? 🌟❤️
Evrim diye bir film vardı yine aynı bu adam oynuyordu. Arkadaşının bacağının derisi altından bir yaratık girmişti ve ilerliyordu. Birisi acilen bacağı kesmek gerekiyor demişti ama tabii arkadaş bacağını kaybet istemediği için karşı çıkıyordu.
Sonra bu resimdeki adam "yaratık kasıklara doğru ilerliyor" deyince aynı arkadaş bacağımı kesin bacağımı kesin diye bağırmıştı. Bu komik sahneyi yıllardır hafızamdan silemem.
Neyse bende malum TV de izlediğim s*ytanli bir sahne vardı. S*ytan adamın yanında belerinince kırmızı kırmızı oluyordu. Odur budur kırmızı ışık fobim var.