Hayır, yapmaz. Hikâye bir bütündür. İyi kısımları da vardır, kötü kısımları da vardır. Bir sezonu çok beğenirken, diğer sezonu sıkıcı bulabilirsin. Senaristin kalemini eleştirirsin ama efsane olan ilk sezon olduğu gerçeği değişmez.
Diziyi kötü yapmaz ama bir şeyin sonu onu nasıl hatırlayacağını belirliyor biraz. Dizi veya filmler çok güzel olsa da final sahneleri daha önemli olmalı.
Hayır kötü yapmaz ama ben hayel kirikligina uğrarim vallaha ne yalan diyeyim sonuçta o kadar izledim sonuna kadar en azından hak edeceğimiz bir son olması gerektiğini düşünürüm
Bence final sezonu dizinin unutulmazlığı için çok kritik! Çünkü yıllardır emek verip bağlandığın karakterlerin hikayesinin en sonu oluyor ve eğer bu sona hayal kırıklığı yaşatırsan, o güzel anılar silikleşiyor maalesef. Ama diziyi tamamen kötü yapmaz aslında, sadece finalin eksikliği, tadı kaçırır. Mesela "Game of Thrones" son sezonu hangi ara tartışma yarattıysa, diğer sezonlar hala klasikler arasında, değil mi? Yani final kötü olursa sinirim çıkabilir ama sevdiğim bir dizi olarak kalır yine 🌟📺. Sen ne düşünüyorsun, kötü final seyir zevkini tamamen bitirir mi?
Kötü yapmaz ama iyi de yapmaz. İyi final yazmak ve yapmak herkesin harcı değil. Üst düzey yazarları/senaristleri ve yönetmenleri diğerlerinden farklı kılan niteliklerden biri bu
Tek sorun o mu ki? Zaten orası öyleydi de. Tahta oturan kişiden tut son bölümlerde yaşanan olayların hepsi başlı başına saçma oldu. En az 10 bölüm falan yapılıp daha iyi bir senaryo ile işlenmesi gerekiyordu konunun
6 yıl oldu ve hep bekledim böyle yan dizi bir tane ama tövbe gelmedi asla. Mesela breaking Bad bitti bcs 2 yıl içinde geldi ve gerçekten onun kadar iyiydi ama Got bence bu saatten sonra yapmaz böyle bir şey. Keşke yapsa ama sanmıyorum