Sezon finali mi birinci bölüm mü çok kafa karıştırıcı bir soru?

*uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başladı* Aras biraz üzgündür ama görevlerini yerine getirir ama aşama aşama gider. *Aras içinden şöyle der* -neden eskiye dönmek istedim ki *Aras yere oturup çok üzgün bir şekilde etrafına bakınır fakat oda nedir öyle?* *ekibi Aras ile göz göze geldi* -sonunda buldum sizi. -hey hey sende kimsin? -ben Aras hatırlamadınız mı? *umut ablanın kafasında şimşek çakar* -evet ben bu oğlanı hatırlıyorum *ekibi umut ablaya şöyle der* - bu çok çılgınca. -eveet sonunda bir aradayız. *ekibini evine götürür* -buyurun oturun şöyle. *ekibiyle otururlar* - rahat olabilirsin. -böyle rahatım iyiyim teşekkür ederim. Aras umut abla ve Leyloş gülerler -ahahahahaha hığığığığığığığığığı. -hanginiz osurdu? -ben. -hahaha hığığığığı *kamerayı kendilerine tutarlar çevirirler yani ve şöyle derler* -Arkadaşlar biz sezon finali verdik kesin eylülde görüşürüz baybay *GANGSTA PARADİSE VE GÜNDOPDU MARŞI ŞARKISIYLA BİTİRİRLER*

Aras Ekibiyle tanıştığına göre maceralar tam gaz devam eder
hayır devam etmeyecek bence bu sezon finalidir kesin
ya yeter ama artık bitsinde kurtulalım şundan
kafam karıştı ya bu sezon finali mi yoksa devam mı?
bence hızlı ve öfkeli gibi olucak bu kadro ile final verebilirler ya da devamda edebilir
belkide bu senaryoların sonu gelmiştir yeni sezonda görüşürüz
bence şöyle derler -biz sezon finali verdik eylülde görüşürüz diyebilirler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
Güncellemeler
1 yıl
oha hımmm
Sezon finali mi birinci bölüm mü çok kafa karıştırıcı bir soru?