Yeni bölüm fragmanında Pembiş ortalığı yıkıyor : )) O nasıl tokat öyle Pembişşşş

Yeni bölüm fragmanında Pembiş ortalığı yıkıyor : )) O nasıl tokat öyle Pembişşşş

Nasıl bir fragman o öyle, fragmanı ilk gördüğüm vakit aaa üçüncü fragman da oluyor diye düşünmüştüm, sanki ilk kez üçüncü fragman oluyor, hemen tıkladım fragmana, ay o da ne, Pinko Apo'ya tokat atıyor, defalarca gülerek izledim o fragmanı, beni en bahtiyar eden fragman o fragman oldu, içimin yağları eridi, ay bir de şişman adama tokat atmak daha güzel sanki, o tokatın sesi daha güzel çıkıyor gibi lakin eski Apo'yu da özlemiyor değilim. Settar Tanrıöğen nasıl çok seviyorum onu, eski Apo daha duygusal ve şefkatliydi, kırıcı asla değildi, bu Apo höt höt diyor sürekli, ben çok özlüyorum eski Apo'yu. Pinko o tokatı eski Apo'ya atmış olsaydı kızardım. Alev'i de özledim, çünkü Alev Umut'a yarenlik yaptı hep, korudu kolladı onu hep, Umut'u kardeşim gibi çok sevdim hep, ne kadar da çok hep demişim, ay Umut'ta benim gibi yay burcu, belki onun için çok sevdim onu, bununla beraber Pinko'yu sevemiyorum, çünkü Pinko zamanında Umut için it kılıklı demişti, esas kendilerine baksınlar onlar, kimseyi beğenmiyorlar, kimse Umut'a laf söyleyemez, onun için Pinko'ya gıcık oluyorum lakin bunu hiçbir şekilde hak etmedi, Apo kundaktaki bebesiyle geldi Pinko'nun kapısına, Pinko kucağındaki bebeğin hatırı için evine aldı onu lakin sonrasında diyebilirdi; ''benden bu kadar artık başınızın çaresine bakın, burada yerin yok Abdullah Bey'' yine de demedi, kim yapabilir onun yaptığını, metresinin çocuğunu bağrına bastı, hiç mi vefası yok bu Apo'nun, kadın kin gütmedi ona, bu çok ağırdı, acaba metresi bakabilir mi Alev'e, utanmaz, nasıl Pinko'yla yüz yüze gelebiliyor, Alev'e kızamıyordum, çünkü Alev ikiyüzlü değildi. Bu kez Pinko boşanacak Apo'dan, çünkü boşa atmadı o tokadı, ah Kerem Alışık gelecekmiş Pinko'nun partneri olarak, ay nasıl yakışırlar, zaten onlar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de rol almışlardı birbirleriyle alakaları olmayarak. Eminim ki Apo kıskanacak Pinko'yu, iyi olur ona da, Evrim Alasya yani Kıvılcım daha çok görecek sevgilisini yani Kerem Alışık'ı sette. Hemen adapte olacaktır Kerem Alışık, ben asıl onun geleceği sahneyi, bölümü aşırı merak ediyorum, nasıl giriş yapacak acaba Kızılcık Şerbo dizisine, keza Apo'da yani Ahmet Mümtaz Taylan'da diziye çabuk uyum sağladı, eski Apo'yla aralarında dağlar kadar fark olmasına rağmen aşina olduk ona da, ben başka dizisinde kendisini nasıl çok sevdiysem şimdi de o kadar duygusuz, katı görüyorum, ustalık böyle bir şey, kendinden nefret ettirecek kadar güzel oynuyor. Ne kadar zordur, çocuklarının, gelinlerinin, yiğeninin gözünün önünde yedi tokatı. Gelecek bölümde de tokattan sonra neler olacak, onu gösterirler lakin boşanırlar bu kez bence. Öte yandan Doğa için de üzüldüm, o kötü Nilay, Doğa ağlarken gülümsedi, o an sarılmak istedim Doğa'ya, herkes kendine bakmadan nasıl laf söylüyor, acımasızca konuşuyor, Nilay ne kadar nankör , ne çabuk unutmuş Doğa'nın her düşüşünde yanında oluşunu. Bilhassa bu bölümü heyecanla bekliyorum, bugün günlerden Kızılcık Şerbo, bir erkek için zor olmalı , o kadar kalabalığın arasında eşinden tokat yemek, gıkını bile çıkaramadı Apocuk, ailesinin gözünün önünde olduğu için otoritesi sarsılacak belki de.
Pinko diziden ayrılıyormuş
Yaaa gerçek olamaz bu, nasıl çok üzüldüm. Halbuki Kerem Alışık'la partner olacakları söyleniyordu. Kızıyorum ama Pinko olmadan da tadı çıkmaz ki
Cevap
5Cevap
izlemem
Pinko sonunda apoya hak ettiği tepkiyi veriyor. İnşallah pinkoya şöyle yakışıklısından yaşı yaşına uygun, zengin, muhafazakar beyefendi getirirler amin
Biri şu kelin çkünü kessin herifin azgınlığını bir tabur kadın durduramadı önüne geleni badeliyor
İzliyorum çok iyi yaptı içimin yağları eridi oh
Hiç izlemedim sosyal medyadan biliyorum sadece
izliyorumm akşamı bekliyorum boyun posun devrilsin apo
Yarısı gün de affetmezse iyi
Hayır izlemiyorum
Sadece Şakir paşa ve ailesi 🫰🏻😇
Hayır. Yerli dizi izlemem.
Hiç bir dizi izlemiyorum
Dizi izlemeyeli uzun zaman oldu.
Nöö izlemiyorum , izlemiycem deee
İzliyorum ama bayadir izleyemedim yaa
Hayır, başlarda bakıyordum bazen