Denk geldikçe bakıyorum sahnelerine ama oturup da baştan sona izlediğimi, takip ettiğimi söyleyemem. Bölüm süreleri çok uzun. Sıkılmadan izleyebilmem mümkün değil.
Pembe kesinlikle haklı. Sonuna kadar hem de. Doğa, Fatih kendisini aldattığı vakit, Pembe'ye bilendi. Pembe'nin haberi bile yoktu, doğum yaptığında Pembe'yi odaya almadı. Şimdi de fragmanı izledim, Pembe'ye "benim suçum ne"diyor. Pembe'nin suçu neydi de, Doğa Pembe'yi annesinin evinden kovdu, yanına gelip kendisini teselli etmesine müsade etmedi, ondan nefret etti. Aylin ve Pembe arasında bir bağlantı yok lakin Alev ister istemez, Doğa'nın teyzesi ve ailenin yüz karası. Alev, Pembe'nin evinde Pembe'nin yanında Abdullah Bey'e Apo dedi, Pembe'ye "sen benim sayemde bu evdesin"dedi, haddini aştı, tabii ki Pembe'de onun evine gidip onu sıkıştırıp ayar verecek. Pembe yıllarını verdi Abdullah Bey'e. Kaç yıllık yuvası, ailesi Alev yüzünden dağıldı, yıkıldı. Tabii ki tek suçlu da Alev değil, Abdullah'da suçlu kaç yıllık karısına merhamet etmedi lakin Pembe'de onların beynine bu aşkı nakşetti adeta kıskançlıklarıyla, gidip Sönmez Hanım'ın evine olayın teferruatını bilmeden şikayet etti, utandı, aslında kıskandığını evveliyatında belli ederek o kıvılcımı tutuşturan Pembe oldu istemeden lakin kadınlar hissediyor ya olacakları, kimin kendileri için tehlikeli olacağını görebiliyorlar. Alev'de de suç var, Abdullah Bey'i harekete geçirmek için eski sevgilisiyle nişanlandı. Pembe bunu hak etmedi. Abdullah Bey'in de, Alev'in de mutlu olmasını istemiyorum, o kadın dağıldı çünkü. Hiç karısına acımadı bile zalim herif. Güller getirmişti Alev'e, Pembe Hanım'a bir dal bile almadı, gönlünü almak için bu olaydan sonra da gül alabilirdi. Pembe'yle beraber ben de hüzünlendim, sonuna dek Pembe'ye hak veriyorum.
Çok sinir oluyorum, pembe'ye çok ayıp ediyorlar. Sanki o insan değilmiş gibi onun aldatılması görmezden geliniyor. Alev doğaya destek olurken, yeğenine yapılmasını istemediği şeyi kendisi bir başka kadına yapması onun aslında ne kadar bencil biri olduğunu gösteriyor. Empati yetisi yok, karakteri aslında sıfır. Ama onu sempatik gibi gösteriyorlar dizide. Resmen yuva yıktı. Tabi ki apo dedeye diyecek hiç bir şey bulamıyorum zaten artık. Dini var ama ahlakı ve o zavallı pembeye sevgisi yok. Pembenin kendi oğluna, karına şöyle yap bunu söyle vs diye akıl vermesine vs çok sinir oluyorum ama bu konuda ondan yanayım.
Yok ya her şeye burnunu sokuyor. her şey kendi istediği gibi olsun istiyor. Gençleri bi rahat bırakmıyor. Geberip gitcen sus otur işte da. Günümüz kaynanaları gibi.
İşlerin bu noktaya gelmesine Pembe sebeb oldu? Gereksiz, yersiz olur, olmaz yere sergilediği bu kıskanç tutumları, hiç olmayacak bir şeyi Apo ile Alev'in aklına soktu maalesef. Pembe kendi elleriyle kocasına göndermiş oldu. Alev'e gelince Alev sadece güç peşinde, Apo'nun da gücünü seviyor sadece..
Şu an bi ilişki cinsellik gördün mu aralarinda hayır ee adam ne diyor boşanmak istiyorum. Valla aşk bu kime konacagi belli değil para için olsa zaten alev kendi zengin
apo gecmişde gorucu usulu sevmediği biri ile evlendirilmiş biri.. yıllar sonra karsısına biri cıkıyor ve asık oluyor.. ama alevin onu gercekten sevdiğini dusunmuyorum.. pembeye inat kocasını ayartıyor bence..