Güncellemeler
+1 yıl
Bence gayet mükemmel bir dizi, ayrıca gerçek hayatta da nursema gibi binlerce kadın sevmediği adamla zorla evlendirilmiyor mu? Neyin tatavasini yapiyosunuz? beğenmemiş olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız !
Kızılcık Şerbeti dizisini izliyor musunuz?
Bayılıyorum bu diziye sırf umut ve nursema için izliyorum gerisi çöp bugün ki son sahne efsaneydi nursemadan asya vibe ı aldım

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nursema herkesi tokatladı özellike pembe var ya pembe çatır çatır çatladı 😄
Ben izlemedim bugün bölümü youtubede gördüm tıkladım harikaydı yarın izleyecegim inşallah
Evet izliyorum. Bugünkü son sahne iğrençti. Doğa'nın Fatihten boşanması için daha ne gerekiyo acaba...
Gelinine "erkekleri boş bırakmaya gelmez" diye öğüt vereceğine oğluna biraz terbiye verseydi keşke pembe cadısı da.
çöp. tamamen insanları kandırma ve manipüle etme odaklı özellikle genç kızları.
Çöp mü? Hala zorla istemediği adamla evlendirilen kadınlar var bu ülkede, susturuyolar nasıl bir zihniyetiniz var sizin ya !
bizim evde gündüz kuşağı programları çok izleniyor. binlerce vaka gördüm belkide. evden kaçan kızlar, anasını babasını dolandıranlar, eşlerini komşularıyla aldatanlar sonra onlarla birlikte kaçanlar. öldürülen kadınlar. kaç tane muhafazakar aile var içlerinde yaa kaç tane var. alayı açık ve bazıları tiktok tayfası zaten. ama bu dizide nasıl muhafazakar ailede yaşayan kızlar baskıdan bunalmış saşırmış psikolojileri bozuk kadınlar. ya diğerleri yani seküler kesim. onlar var ya onlar mis mis. takılıyorlar içiyolar sevişiyorlar. hayatlarını yaşıyorlar yaa. hiç sorun yok süper insanlar. ya bu muhafazakar aileler var ya bir yandan dedikodu bir yandan dua ederler. seküler ailelerin yaptığı dedikodu değil yaa onlarınki gıybet gıybet. arada öyle gıybet yapıyorlar gülüyorlar eğleniyorlar. verilen mesaj direkt bu !!
sen şimdi muhtemelen düşündün dedin ki kendi kendine ne saçma yaa bu olaylar her ailede görülebilir. heh işte bende onu diyorum aslında her yerde görülebilir ama bu dizide sadece muhafazakar ailelerde görülen şeyler gibi lanse ediliyor seküler ailelerde ki kadınlar ise özgür ve rahatlar. dizinin topluma vermek istediği mesaj direkt bu. genç kızlarda buna kanıyor işte. zaten onlarda bu kesimi kandırmaya çalışmak için yapıyorlar bunu ve maalesef hedeflerine de nispeten ulaşıyorlar. son olarak gerçi bana göre bu tür olaylar muhafazakar kesimde daha az görülüyor orası da ayrı konu.
çocuk müzisyen yaa. gece bar da şarkı söylüyo. bir hevesle evlenecek işte ondan sonra boynuzu yiyecek dönecek aile evine. zaten ilk tartışmada morali bozulsa oradan bir kadın hemen teselli eder müzisyen çocuğumuzu.
Bu dizinin tek amacı insanları bölmek diye düşünüyorum.. ilk bölüm reklamı dönerken bile bu dizi ortalık karıştırır dedim.. belki 10 dk izlemisimdir.. iğrenç dizi.. gereksiz zaman kaybı
Hayır alakası yok
Izlemiyorum. Bi kac saatimi bu diziye bakarak harcayamam.
Izleme
Izlemiyorum zaten
Izleme zaten !
Tamam : ))
oradaki bir oyuncu gerçekte arkadaşımdı. ama dizi sarmıyor
Hangisi
bana kalsın
Kadın karakter miydi arkadaşın
evet
Nursema veya doğa ikisinden biri heralde diye düşünüyorum alevde olabilir
Dizi çöp yaa din adı altında her türlü pisliğin işlendiği ve bunu dindarlığın yaptığı şeyler olarak gösterildiği algı oluşturmaya çalışan seviyesiz kalitesiz vizyonsuz tv saçması.
İzlemedim, izlemem de
Aman sen izleme zaten
Düşüncemi belirttim👍🏻
Boş beleş Türk dizilerine ayıracak vaktim yok.
Boş değil gayet akıllıca bir dizi
Hayır şükür izlemiyorum
Ne alaka şükür le?
İzlemediğim için şukrediyorum o diziyi. Arkadaşım biraz anlatmıştı çok kötü beğenmedim.
Dizi doğruları anlatınca kötü oluyor tabi anlıyorum sizi...
Izlemem asla Türk dizlerini izlemeye karşıyım.
Yalı çapkını izliyorum
Arada izliyorum sıkılıyorlar?
İzlemem türk dizisi
Silah zoruyla belki
Hayır izlemedim