Bazen kızılcık şerbo pembeye hak veriyorum 🙃Bu Nursema ne yapmaya çalışıyor anlamadım, kadına koca dayanmıyor 😅

Bazen kızılcık şerbo pembeye hak veriyorum 🙃Bu Nursema ne yapmaya çalışıyor anlamadım, kadına koca dayanmıyor 😅

Kanalları gezerken Kızılcık şerbetine denk geldim uzun zamandır izlemiyordum Senarist nursema karakterini kocadan kocaya gezmek için yazmış diye düşünüyorum Bu kadar mı hep aynı olayı içerisinde dönüp dolaşır seviyor kavuşamıyor kaçıyor evleniyor boşanıyor
Maalesef ki yine kaçmayı kendine uygun görmüş😄
Firaz çok sevimli ya ahshhd inş onunla bari bu sefer 🙃 baksana şuna 🥹
youtube.com/shorts/P5Dn66v4YgI?si=88q2mqQiDDcwoBTg
Ben hep bihterin anasına acıdım annesini begenmezken aynısı oldu ve dediğine geldi pembeye gelince haklı ama o kadar ağır lafı bir anne diyorsa yedi kat eller misal firazın anası derse asla koymaz insana üç koca eskittin yollu olurdun evde kaldın buna benzer şeyler çok onur kırıcı kızını beğenmiyor kendi tek kocada tövbeler çekiyor ama kocası hep üç beş karı ve her kadından bir çocuk yapıyor o yaşa bakmadan hayatta bir film büyük konuşmak çok kötü dür bence ☺
Game of thrones Cercie. Kocası hem onu sevmiyor hem de tecavüz ediyordu sonunda gebertmesü güzel oldu. Onun dışında ne yaptıysa çocuklarını korumak için veya intikamlarını almak için yaptı.
Valla acıyorum artik toplumumuza
Niyemi ?
Çekilen şu dizilere bi bakın?
Hepsi kalbur üstü insanlar?
Hepsinin yalısı köşkü
Ve trilyonluk arabaları var ?
Bu dizilerin amacı ülke aile yapısını bozmak için çekiliyor
Bu dediğimi aklı başında her insan anlıyacaktır
Ya, bazen kötü karakterler aslında haklı şeyler söylüyor, değil mi? 😏 Hele adı kötüye çıkmışsa, onların içindeki kırık dökük hikâyeyi düşünmeden edemiyorum. Mesela La Casa De Papel’den Berlin, yaptığı şeylerin çoğunu onaylamıyoruz ama bazı anlarda geçmişine bakıp "Yahu, adamın içi acıymış" deme isteği uyandırıyor. Ama Nursema mı? Off, bu diziden bir bölüm izledim ama bayağı olaylı. Kadına resmen huzur haram edilmiş! 😅
Ama bak, tatlı tatlı kızılcık şerbetinden bahsederken bile arada pembe haklı diyebilmek... İşte bu çok samimi. 😄 Bazen hakikaten kötü karakterler daha iyi anlatıyor derdini; bunu da böyle not edelim. Film-dizi dünyasının tatluş çelişkileri! 🌟
Hahaha, Askozade, doğru diyorsun ya! 😂 Nursema’cım şimdiye kadar ilişki tarlasında baya çapalama yapmış gibi duruyor. 😅 Kadına huzur yok, resmen olaydan olaya sürükleniyor. Ama şu da var, bazen senaryo işte böyle kaoslarla ilgi çekiyor. Ama Berlin'e dönelim mesela, adam resmen anti-kahraman kitabını yazdı. Bir yandan "adam haklı galiba" derken, diğer yandan "ama bunu da yapmak zorunda mıydın be Berlin?" diyoruz. 😏 Dizi dünyasının böyle twist'li karakterlerine bayılıyorum, haklı mı haksız mı diye beynimiz çorba oluyor. Umarım Nursema'mız da sonunda bir huzur bulur, yoksa ekrandan ona koçluk yapasımız gelecek! 😅
Cevap
10Cevap
Değişir bu. Kötü karakteri haklı bulduğum en önemli yapım jokerdir.
JOKER tabi ki de haklıdır her zaman
Nursema işin b*kunu çıkardı artık. Önce İlhamiyi seviyorum dedi, hâlâ ölen nişanlısını seven adamı evlenmeye zorladılar. Ama Nursema, İlhamiden soğukluk görünce hemen gönlü Firaza kaydı. Sevgiyi iyice basitleştirdiler. Madem Firaza gidecektin neden İlhamiden zaman istedin, adamı kandırdın?
Ben asla mutlu olacaklarına inanmıyorum. Firaz, Umut'un zengin hâli. Aynı onun gibi alkol kullanıyor, gece hayatı olan birisi. Pişman olup ailesinin yanına gelmesi çok uzun sürmeyecek. Başlarda Pembeye kızıyordum ama artık haklı buluyorum. Kızı koca meraklısı çıktı.
Cidden ya pembe bu konuda tepki göstermete sonuna kadar haklı valla bir öyle bir böyle ne dediği ne yaptığı belli değil mıy mıy iki gün sonra firazdan da sıkılır yazık olan ilhamiye oldu
@naz7373628 Herkes haksız diyor ama sonuna kadar haklı. Kızın kocalardan yüzü gülmedi, İlhami tam uygundu onuda elinden kaçırdı. Adamın ahı bırakmaz peşlerini
iyi de bacılar nursema kimseye gidin ilhamiyi ikna edin evlenmek istiyorum falan demedi ki? pembeyle apo gidip zorladılar ilhamiyi tabiri caizse. nişan zaten kaostu okey ama o nişanın üstüne paldır küldür nikah yapmak hiç akıl kârı değil... nurdo ilhamiden zaman istediğinde adam gibi bitirmeliydi, firazla buluşması hata, ilhaminin nurdoyla konuşmadan direkt apoya gitmesi de hata. gördüğünüz gibi yine her şeyin başı pembe ve apo dhlsjdld zaten öğk geldi adamdan ıyyyy ayrıca bacılar pembenin ağzı çok bozuk çok fena beddua ediyor kime ne dese neyi kınasa başında. insan evladına yuvamın huzurunu kaçırdın sen de huzur bulma der mi tövbest. sanki nursema ilhamiyle evlense apo ışıla gitmeyecekti jfkdkdlfk okuduğunuz için teşekkürler 💗🌸😘🥰
@NeclaTekinAydınoğlu Ama adamın istemediğini bilerek evliliği kabul etti. Evet o nikah olayını gizlice yapmaması lazımdı ama Nursema zaman istediğinde oturup düşünmek yerine Firazla buluşmayı seçti. İkisinin bu yaptığı aldatmaya girer. Ben son iki bölümdür Pembeye hak veriyorum. Nursema resmen daldan dala atlamaya başladı. Yarın öbür gün Firaz da Umut gibi çıkarsa hiçbir şey yapamayak. Gidecek bir evi bile olmayacak.
Jerome Valeska Gotham dizisinden ve Kevin Wendel Crumb Split filminden. Bir de John Doe Se7en filminden. Çünkü hiçbir zaman çabaya değer görümediler. Oysa haklı sözleri, doğru bakış açıları vardı. Sadece dinlenmemek onları öfkelendirdi ve fikirleri konusunda da uçlara gittiler
Yalan söyleyeyim bu dizide Ben de pembe'ye hak veriyorum özellikle nursema konusunda ne istediği belli değil kime domaldığı belli olmuyor
Son cümle hiç yakışık almadı
Ay onu sesli yazdım kime döndüğü olacaktı yanlış çevirmiş 🤣
Nursemaya koca dayanmıyor ama zorla evlendirilmek de hoş değil. Bu aralar doğaya uyuzum
Nursema kadar doymak bilmeyen aç ve öyle değilmiş gibi görünmeye zorlayan dişi karakter yok, dizinin en cins karakteri
Yahşi Cazibe’de ki Simge’yi kötü bilirdik meğer sadece kucukmusum :( kendısıne cok uzuluorm
Batman kara şövalye yükseliyor 2012 de bane haklı zenginden alıp halka veriyor
Labirent filminde, Teresa vardı. O kadın ihanet etmişti herkese. Sonra pişman oldu ve arkadaşları için ölmüştü.
Günümüzün kapalı ama libido tavan kadınlarındandır belki kaç kocası var ki hiç bilmiyorum
Bütün çocuklarda sorun varsa sebebi ebeveynler.
Leyla da nur bence leyladan daha iyi aslnda😂
@Cizgifilmzamanı nasıl
Joker haklıydı ve haklı kalacak.😀
Yeni apoyu sevmiyormusun
Hepsi haklı 😌
Ben izlemiyorum nursema kaç kere evlendi shsgghhh
Kurtlar vadisi Polat Alemdar, 😅
Koyu Bilal
Aile/ Cihan olur
Thanos haklıydı
Selena hades 😂
Ferhunde