Bir çok film veya dizi izledik ve bir çoğunda kötü kkaraktrler gördük Thanos, Night King, Joker ya da Breaking Bad den Gus Fring gibi herhangi birisi olabilir izlediğiniz bir dizi veya filmde sizi etkileyen ve yaptıklarında haklılık payı olduğunu düşündüğünüz kötü karakterler kimlerdir
Ne kadar zordur ki ölümüne sevmek, hele ki ölümün kendisini sevmek. Thanos sevdiği kadının dikkatini çekmek için bile evrenin yarısını hatta kendi kızını bile öldürmeyi göze almıştı. Aşkın gözü kördür, bir avuç sevgisi için ömründen ömür vermeye çekinmezsin, ve her zaman da böyle sevenler kaybeder. Ben Thanos u seçerdim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çizgi Romanda evet öyleydi ama filmlerde farklıydı amacı, güzel açıklamışsın
Hele breaking bad teki kel tam sllkk hırs uğruna yaptı hep başta iyi amaçla olsa bile kendini kaybetti karısına onca laf ediliyor ama asıl o. Keltoştur
ben izlerken walterın değişim yasamasina böyle pislik bir tip olmasına üzülmüştüm ben diziden sonra jessieyi daha cok sever oldum, karısından ben nefret edenlerdenim kocası kanser olduğu halde gidip o adamla yattı tek yaptığı saçmalıkdı o kadının
Evet ama Walter katil ve egolu hırslı bir pislikti kadın sadece aldattı ki kendisinin aldatilgini düşünüyordu hamileyken çok zor durumlarda bırakıldı hayatı riske atıldı adamın yaptıklarının yanında kadın melek kalıyor diziyi izleyen özellikle erkekler kadını gereksiz kotuluyor çok iyi biri demiyorum ama nefretinin abartıldığını düşünüyorum diziyi izlemeden hep kadının kotulendigini duyardım izlerken daha kötü bir şey yapacak diye bekledim ama yapmadı öyle bir kadın yerine başkası olsaydı Walter o kadar uzun süre sağlam kalamazdı
Dark Knight jokerine icim ısınmıştı cok hosdu orda ki joker, thanosa gelecek olursam zaten herkes bilir Thanos haklıydı, Davy Jones da o da bilindik zaten :)