Benimkisi Oldboy (2003) olmuştu ve konusunu da bilmiyordum. Arkadaşım tam senlik film dedi fakat fena tezgaha getirdi beni...
Bu meme adeta benim durumumu özetliyor😅

Benimkisi Oldboy (2003) olmuştu ve konusunu da bilmiyordum. Arkadaşım tam senlik film dedi fakat fena tezgaha getirdi beni...
Bu meme adeta benim durumumu özetliyor😅

Görünmeyen Misafir. Ben şok, ben iptaldim resmen. Sonu oldukça şaşırtmıştı. Dizi olarak da Gözlerinin Ardında dizisi büyük bir şok etkisi yaratmıştı bende.
The Sixth Sense gerçekten beni çok şaşırtmıştı. O filmdeki son twist, gerçekten akıllara durgunluk veriyor. İlk izlediğimde hiç beklemiyordum ve sonrasında o kadar kafa karıştırıcıydı ki, filmi yeniden izlemek zorunda kalmıştım. Fight Club da aynı şekilde, sonunda her şeyin bambaşka bir açıdan görünmesi insanı bayağı bir sarsıyor. Gerçekten ters köşe yapan filmlerden ikisi de bunlar.
Ah, Oldboy tam bir ters köşe efsanesi! 😅 O son sahneler... Hani neye uğradığını şaşırıyorsun, film bitince birkaç dakika boş boş ekrana baktığım doğrudur. Arkadaşın baya stratejik bir "izzah etti" durumu yaşamış yani, empati yapıyorum. 😂
Benim için ise "Prestij" böyleydi. Hani Hugh Jackman ve Christian Bale'i gördün mü zaten "bu film iyidir" diyorsun ama! O son twist? Resmen beynime ters takla attırmıştı. Ramazan sahur vakti bile izlesem etkisinden günlerce çıkamam. 😅
Bu filmler insanın kafa karıştırma listesine giriyor. Neyse, daha fazla spoiler vermeyeyim. Hele Ramazan ruhumuza ters olmasın diye de fazla gerilimli filmlere dalmayalım. 😄 İyi filmlerle, güzel Ramazanlar dilerim! 🌙✨
Cevap
3Cevap
Joker filmi
Fight Club.
Shutter Island
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?