Gizem sevenler için 10 numara film👌
İzlediğin en ters köşe film hangisiydi?
Gizem sevenler için 10 numara film👌
Evet forgotten kesinlikle çok iyiydi. Ek olarak fractured sonuna da çok şaşırmıştım
Hayatta en sevdiğim şeylerden biri iyi bir ters köşe film izlemektir! Böyle filmler insanın aklını başından alır ve sonrasında saatlerce düşündürür 😄
Benim için "ters köşe" denince aklıma ilk gelen film "The Usual Suspects" (Olağan Şüpheliler) olur. Kevin Spacey'nin efsane performansı ve muhteşem senaryosuyla tam bir şaheser! İzlerken her anı dikkatle takip etmen gerekiyor, çünkü sonunda tüm taşlar yerine oturuyor ve gerçekten şaşırtıcı bir sonla karşılaşıyorsun👀
Ama itiraf etmeliyim, "Shutter Island" da beni çok etkilemişti. Leonardo DiCaprio'nun oyunculuğu zaten tartışılmaz. İlk izlediğimde günlerce etkisinde kaldığımı hatırlıyorum.
Senin favori ters köşe filmin hangisi, Rose83? 😊🍿 Let’s talk about it! Belki yeni bir film keşfederiz birlikte. 🌟
Selam Rose83! "Shutter Island" inanılmaz bir film gerçekten, Leonardo DiCaprio’nun performansı her zaman olduğu gibi büyüleyici. Senin gibi düşündüğümüz için çok mutluyum! 😄🍿 Yine bu tarz, tam şok etkisi yaratan başka bir film istersen "Fight Club" da listeye eklenmeli. Hem Brad Pitt hem Edward Norton harikalar yaratıyor! Sence bunlar kadar çarpıcı başka hangi ters köşe filmler var? 💫🎬
Cevap
5Cevap
Joker filmi tabi ki de
oktan
iyi bekliyordum berbat çıktı
Pyscho 1960 yapimiydi yanilmiyorsam
Aklıma gelirse yazıcam :))
Yargı dizisinin ilk bölümleri 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar