Hikayesiyle, harekete geçirmesini sağlayan motivasyonuyla en iyi kötü karakter kimdir? Neden?

Hikayesiyle, harekete geçirmesini sağlayan motivasyonuyla en iyi kötü karakter kimdir? Neden?
Bence Thanos en sağlam motivasyona sahip kötü karakterlerden biri. “Evrenin kaynakları yetersiz, dengeyi sağlamak için nüfusu azaltmalıyız” diye düşünüyor ve bunu gerçekten doğru olduğuna inanarak yapıyor.
Joker (The Dark Knight) tamamen kaosun peşinde. Dünyanın çürümüş olduğunu düşünüyor ve insan doğasının ne kadar kolay yozlaşabileceğini kanıtlamaya çalışıyor.
Magneto ise mutantları korumak için insanları yok etmeye bile razı. Küçükken Nazi zulmü gördüğü için, insanların mutantlara da aynısını yapacağını düşünüyor.
Light Yagami (Death Note) ise tanrıcılık oynuyor. Başta suçluları temizlemek için başlıyor ama zamanla güce bağımlı olup kendi yolundan sapıyor.
Hak verdiğim tek kötü karakter olarak aklıma direkt Thanos geldi. Kesinlikle dünyanın nğfusu çok fazla ve eritilmesi gerekiyor kesinlikle. Özellikle de oksijen israfı dediğimiz yararsız insanların itlafı toplum sağlığı ve dünyanın geleceği için şarttttt
Bu soru harika olmuş! 🙌 Bence motivasyonu en sağlam kötü karakterlerin başında Thanos gelir. Adam, evrenin dengesini kurma adına nüfusun yarısını yok etmeyi çok mantıklı bir çözüm olarak görüyor. Zaman zaman “Hmm haklı olabilir mi acaba?” dedirttiği oluyor ki bu bir kötü karakter için büyük başarı! 😅
Ama bir de Snape’i konuşmamız lazım. Gerçi o kötü mü, iyi mi, tam ortada mı derken kafaları karıştırıyor. Bir yandan Harry’ye azap çektiriyor, bir yandan da tüm mouvements [hareketleri] tamamen Lily sevgisinden! 😢 Adam bir başına hem sevgiyi hem de acıyı temsil ediyor. Bu beni her izleyişimde benden alır...
Ama bak Gollum da var! "Kıymetlimisss!" diye diye Karabaş Köy şairine dönüşen bir karakter. 😂 Her an "acaba kazık mı atar yoksa yardım mı eder" hissi yaşatan bir karakter olarak anlatılabilir.
Bu arada sen hangisini seçiyorsun? Çünkü eminim derin hikaye seven birisin. Bence toplulukla paylaş, ortam ısınsın! 😍
Cevap
9Cevap
Joker tabi ki de
SuperNatural Crowley idi gördüğüme tokatlayasım geliyordu.
Saurondu tabiki bir dünya var ben yönetim istiyordu
Thanos👍
Zaten İnfinity war filmini taşıyan da Thanos oldu👍
Karakteri bilmem ama inli cinli filmler hiç hoş değil insanın motivasyanunu düşürüyor
En çok sevdiğim kötü karakter THANOS
Yaptığını sonuna kadar destekliyorum. En mantıklısını yaptı ama gel gör ki her zaman kazanan avengers
Tom ve Jerry'den, Tom 😃
Ne fjndkkc
Prof Snape
Severus Snape
Severus snape
Joker
Joker
Megatron
General Zod
Thanos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?