Yıllar boyu birbirinden kötü kurgu kahramanlarını izledik, peki ya sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Sizce en kötü fantastik kurgu kahramanı hangisi? Benim oyum Lord Voldemort'tan yana.
Lord Voldemort Sauron Darth VaderThanos Agent Smith PalpatineLokLoki Xenomorph
Sizce bu fantastik kurgu kahramanlarından hangisi en kötü?
Sauron gereksiz şekilde kötü geliyor bana. Loki aşırı sempatik. Voldemort ise ne kadar kızsam da eski bir dost gibi kalıyor aklımda. Thanos bir ideal uğruna bu kadar kötü o nedenle yaptıklarını kötülük değil de feda etmek olarak görüyor, bu onu aklar mı pek değil belki ama adamın inandığı bir şey var sonuçta. Palpatine yetersizliğinin ve kıskançlığının sonucunda ortaya çıkmış bir kötü. Açıkçası midemi bulandırıyor. Xenomorph ilginç geliyor bana. Agent Smith ise bir düzeni korumak gibi bir gayesi var, dolayısıyla aslında bir tür çalışan. Evet kötü olabilir ancak tek sorumlu o değil. Darth Vader tercihlerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor insanlara.
Woldemort Kendisi o kadar kötü ki resmen bir cocukla yarıştırıyor kendini Onu alt etmek için ekip topluyor Hem zaten burnu da yok nefes alamamaktan beyni çalışmıyor bence
Yani onların aşırı kötü olduğunu söyleyemem çünkü hepsinin bir amaç uğruna yaptığı işleri kendince kötü bulmuyorum. Düşünmeye bağlı ama en çok zarar veren sanırım Thanos olayıdır. Benim ise ana kötü karakterim ve korkutucu karakterim silinen joker sahnesinde ki joker çünkü The Batman devam filminde ekleneceğini biliyorum. Romandakine uygun en korkunç joker olmuştur benim açımdan.
Yani amaç doğrultusunda bakarsak biraz Voldemortun çok kötü olduğuna şüphe yok karanlığı çok güzel yansıtıyor şimdi evrenin yarısını yok etmek olunca aslında Thanostan kötüsü olamaz bu durumda ama :D Thanosun amacı öldürmek için öldürmek değildi o yüzden bende Voldemort demek isterim.