evet sizce hangisi?
Cansız
İdris
Ferhat
Veli Cevher
Polat Alemdar
İskender Büyük
Ramiz Baba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla cansız gibisini görmedim adam babasını, karısını, gelini, torununu, müstakbel gelini öldürdü bir de halen oğlunu öldürecekti manyakkkk cani
Tilki ekrem
bu kim 😂
Bak işte liseliler de bilmez şimdiki unililer de bilmez 😎
Bu diziyi de izlermişiz hayret. Aynalı Tahir. Kekolarin ünlenişi.
@Kayseri_Kemal erkan Petekkaya da vardı galiba. Ama gelmiş geçmiş en kötü karakter aslinda kara melek yasemindi
Aynen.
Hem bu tilkiyi hem de o kadını boğasım gelirdi. Gençlik hayacani işte.
Veli cevher e kötü demek ayip olur aslinda iyi adam 😃
o adam değişikti ya😂
İyi biri iyi 😃 dizide en sevdigim karakterdi karakteri sevdiren ise onur saylak aga be dizinin bitisine 23. bolumdeki zeynep e okudugu siiri dinleyerek efkarlaniyorum
çok efsane diziydi aslında 1 sezon daha devam edebilirdi mesela veli cevherim hapisanedeki haliyle sonra zeynebin aslında ölmemiş olması onu cansızın onun gibi olan bir mafyanın saklıyor olması ve kadir le velinin zeynebi aramasıyla falan sürebilirdi 😂
Dizi daha farkli bitecekti aslinda 😃 senarist degisti dizinin icine sicti yeni senarist
Ben veli cevher hepinizden farkliyim
ah valla ya zor böyle bir dizinin bidaha çıkması çıkar ama 5-6 sene sonra çıkar kuzey güneydede öyle olmuştu 6 sene sonra çarpışma çıktı 😂
Kıvanç reisi onur saylagi birdaha bir arada gormek zor olur 😞 bu arada suna bir tek ben mi haykirdim aylinin yerini cihana sorarken veli bagiriyor keremde kari sesi cikartarak taklit ediyor 😃
kerem ergen gibiydi ya😂
Baya güldüm orada velinin bagirmasindan sonra keremin oi ergen kiz sesi gibi geldi djdjdjdjd
Bazılarını bilmiyorum ama ucankartal iyi hatırlamış.
benim dediklerim yeni nesil :))
ama cansız efsaneydi bence
Cevap
4Cevap
Dizi tarihi demişsin ama çoğu yeni karakter bunların :D Veli Cevher diyelim bari.
valla bildiklerimi yazdım unuttuklarımda oldu😂
Ramiz baba düşmanlara korku verir daşaklarına beton yetmez sjjd
dgdfgdd
Aşkı Memnunda Behlül Haznedarın üstüne şerefsiz tanımam
Veli cevher adamdır çıkarın oradan
😂😂😂
Süleyman çakır
ovv onu unuttum bak
Unutmucaktın onu reyiz
vedat sayar diyip noktayı koyuyorum.
Iskender
yenileri kimse bilmiyor galiba orda vedat sayar yani mehmetali nuroğlu kesinlikle olmalıydı adam ilk defa kötü bir rolde oynadı gerçekten hayran bıraktı hakkı ödenmez.
vedat sayarda olmalıydı
vedat sayar sen anlat karadeniz
Vedat sayar
aynı fikirdeyiz 🤷🏻♀️
Aynen 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar