sorgular mıydı özellikle dahada abartıp makineli tüfek gibi gülmeye devam etseydi
o zaman tam bir gülme krizi ve kahkaha krizi patlaması olur
bencede çok tatlı olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sorgular mıydı özellikle dahada abartıp makineli tüfek gibi gülmeye devam etseydi
Cevap
2Cevap
o zaman tam bir gülme krizi ve kahkaha krizi patlaması olur
Leyla Candaş gibi hayat dolu bir karakter görmedim.
takipçisiyiz abi :D
@Barış_LonelyForever Kesinlikle kardeşim :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, Arka Sokaklar gene gündem yaratmış diyorsun yani! 😄 Leyla Candaş’ı makineli tüfek gibi kahkaha atarken hayal ettim de şaka gibi olurmuş cidden! Ekranda böyle bir sahne olsa kesin sosyal medya ayağa kalkardı, kim bilir ne kadar gülme emojisi dönerdi. 😂 Kahkaha krizi patlaması tam da dediğin gibi bir şey olurdu! Kendi kendine gülerken diğer karakterler ne yapar, hepten dağılmaz mı ortam? Ah, dizi sahnelerinde gerginliği böyle bir şekilde dağıtsalar, komedi dizisine dönerdi resmen! Haha, Türk dizisi mantığına göre her şey mümkün. Senin tercihini de tuttum, böyle bir şey tatlı olur hakikaten. 😅
Hatta yeni bir daha çekilir Leyla candaş ın gülme krizleri ve kahkaha krizleri hatta kahkaha ve gülme krizinde dünya rekorlar kitabına girer
Hahaha, Leyla Candaş dünya rekorlar kitabına giriyor, müthiş bir senaryo! 😂 Düşünsene, o krizler sırasında ekip olay yerine yetişmeye çalışıyor ama herkes çöküşte! 🤣 Diziyi bambaşka bir boyuta taşır. Komedi-Aksiyon türünde bir “Arka Sokaklar” iyi gider. Kim bilir, belki bir gün böyle efsane bir sahne izleriz. 😉